30 Οκτωβρίου 2016

Τρικαρδος 5 ααστερων!!!


Μεγαλη νικη που τον κραταει κορυφη, του Τρικαρδου επι του Αχιλλεα Γραμματικους, (αητητη ως πριν το σημερινο παιχνιδι), στο γηπεδο Νεοχωριου με σκορ 5-0.
Δεν αφησε την πιστη για περιθωρια απωλειας βαθμων στους αντιπαλους ο Τρικαρδος και απο το 1ο ημιχρονο καθαρισε το ματς. Τα γκολ των Βαλτογιαννη Σιμο,  Φορτσερα Ανδρεα και Παναγιωτη Κοντοπανου εδωσαν το προβαδισμα ημιχρονου για την ομαδα της Κατοχης με σκορ 3 - 0.
Στο 2ο ημιχρονο συνεχιστηκε στο ιδιο τεμπο και επιβαβευτηκε με τα δυο γκολ του Π. Γουργαρη και η σεμνη τελετη εγραψε το τελικο ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ - ΑΧΙΛΛΕΑΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΥΣ 5-0

Για αλλο ενα παιχνιδι πηραν αρκετη συμμετοχη δυο νεαροι απο τις ακαδημιες του Τρικαρδου: Καραβιας Σπ. και Παπαθανασιου

Οι φιλοξενουμενοι αρκεστηκαν σε 10 λεπτα καλης κυκλοφοριας της μπαλας και εμειναν σ΄αυτο γιατι με το περασμα της ωρας ο Τρικαρδος ηταν πιεστικος και ειχε ανεβασει αποδοση.

Πολυ καλη η διαιτησια των Καραβασιλης, Κουτρουμανος κ Ασημακης

ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ: (ΑΡΗΣ ΜΕΤΑΞΟΥΛΗΣ ): ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ, ΝΤΕΡΕΣ, ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΗΣ, ΡΑΠΤΗΣ (76 ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ), ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ, ΒΑΛΤΟΓΙΑΝΝΗΣ, ΚΟΥΚΟΥΡΔΕΛΗΣ, ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ, ΦΟΡΤΣΕΡΑΣ (50 ΛΙΑΤΣΟΣ), ΓΟΥΡΓΑΡΗΣ, ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΣ (78 ΚΑΡΑΒΙΑΣ ΣΠ)

ΑΧΕΛΛΕΑΣ ΓΡ. (ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΚΡΕΤΣΗΣ, ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΚΟΥΛΟΥΚΟΥΡΑΣ, ΓΕΡΑΦΕΝΤΗΣ, ΚΟΥΛΟΥΚΟΥΡΑΣ Δ, ΚΟΥΛΟΥΚΟΥΡΑΣ Θ, ΚΟΥΖΕΛΗΣ, ΚΟΥΖΕΛΗΣ Δ, ΜΠΑΝΑΚΑΣ, ΚΟΤΣΙΛΗΣ, ΚΟΥΣΤΑΣ
(ΑΛΛΑΓΕΣ: ΘΕΟΔΩΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΙ ΚΟΥΣΤΑ, ΒΙΒΑΣ ΑΝΤΙ ΚΟΥΖΕΛΗΣ, ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΙ ΚΟΥΛΟΥΚΟΥΡΑΣ Θ)