10 Οκτωβρίου 2016

Π. Γουργαρης (2) και Α. Φορτσερας (1) καθαρισαν για τον Τρικαρδο 3-0


Επιστροφη στις νικες για τον Τρικαρδο με σκορ 3-0 επι της ΑΕ Οινιαδων.
Ο τυπικα γηπεδουχος Τρικαρδος ξεκινησε νωθρα το πααιχνιδι και για 30 περιπου λεπτα ειχε παθητικο ρολο στον αγωνα. Η ΑΕ Οινιαδων δημιουργησε τρεις τεσσερις καλες στιγμες μπροστα στην εστια του Τρικαρδου αλλα ο πολυ καλος τερματοφυλακας Επ. Κουσουλας κρατησε το μηδεν στην εστια του.



Η μεγαλυτερη στιγμη για την ομαδα του Νεοχωριου ηταν στο πεναλτι που κερδισε αλλα στην εκτελεση απο τον Αμπλιανιτη η μπαλα σταματησε στο δοκαρι στο 15'.


Καπου εκει αφυπνίστηκε η ομαδα του Τρικαρδου και παιζοντας ποδοσφαιρο ουσιας εκλεισε τους αντιπαλους στα καρε τους και δημιουργουσε ευκαιριες για γκολ και αυτο δεν αργησε αφου με ωραιο σουτ ο Π. Γουργαρης εκανε το 1- 0 στο 30'.

Αυτο ηταν και το σκορ του 1ου ημιχρονου με τους παικτες του Τρικαρδου να δημιουργουν σημαντικες ευκαιριες για μεγαλυτερο σκορ.
Στο 2ο ημιχρονο ο Τρικαρδος πιεζε για να κανει το 2-0 αλλα οι αποκρουσεις του τερματοφυλακα της ΑΕ Οινιαδων ηταν σωτηριες ωσπου ο Γουργαρης ξαναχτυπησε στο 55΄ με σουτ και 2-0 μεσα απο την περιοχη και στο 69' ο Α. Φορτσερας ανοιξε λογαριασμο κ αυτος κανοντας το τελικο 3-0.

Δοκαρι για τον Τρικαρδο με τον Φορτσερα ξανα στο 64'
Κοκκινη πηρε ο Μποτας στο 67' περιπου για αναρμοστη συμπεριφορα στο διαιτητη.
Αν ο Κουκουρδελης και ο Γουργαρης με τον Φορτσερα ειχαν λιγο τυχη το σκορ θα ειχε ξεφυγει αρκετα πιο πανω.





Φια αλλο ενα παιχνιδι οι φιλαθλοι ηταν κοντα στην ομαδα, αυτη τη φορα περισσοτεροι και η διοικηση του Τρικαρδου τους ευχαριστει θερμα.