01 Οκτωβρίου 2016

Ακαδημια Ευηνοχωριου – Τρικαρδος Κατοχης 1-0


Στη 2η αγωνιστικη για την ΕΠΣΝΑ Β’ κατηγοριας 1ου ομιλου, ο Τρικαρδος ηττηθηκε από τη γηπεδουχο ακαδημια με σκορ 1-0.
Σ’ ένα μετριο προς κακο παιχνιδι που διακριθηκε πιο πολύ από σκληρα μαρκαρισματα και χωρις πολλες πολλες φασεις στις περιοχες
των ομαδων, το τελικο αποτελεσμα ηρθε στο στο 73’ μετα από σουτ του Πανοπουλου από πλαγια θεση. Στην ουσια των πραγματων οι γηπεδουχοι προσπαθουσαν με αντεπιθεσεις να βγουν στην αντιπαλη εστια και ο Τρικαρδος με πλαγιοκοπησεις που εφτανε στην αντιπαλη περιοχη αλλα καπου εκει το χαλουσε στην τελικη προσπαθεια. Σε κακη μερα η ομαδα της Κατοχης που αν ηταν πιο προσεκτικη θα εφευγε με την ισοπαλια που θα ηταν και το μονο αποτελεσμα που αξιζε ο αγωνας.
Ένα μαθημα προσγειωσης πιο πολύ για τους παικτες του Τρικαρδου που θελουν να αφησουν πισω την κακη παρενθεση και να επιστρεψουν στις καλες εμφανισεις αλλα και στην ουσια του αποτελεσματος.

Ικανοποιητικη και χωρις προβληματα η παρουσια του κοσμου στο γηπεδο με φιλους και των δυο ομαδων. Το ΔΣ του Τρικαρδου ευχαριστει τους φιλους της ομαδας που εδωσαν το παρον στο εκτος εδρας ντερμπι.

Διαιτητές: Κέκελος, Αντωνόπουλος, Δημονίτσας.

Ακαδημία Ευηνοχωρίου: (Γιάννης Γουλής) Τσακανίκας, Γερατσιάν Γ., Γερατσιάν Χ.(74΄Φλωρόπουλος), Μαργαρίτης, Κωνσταντάρας Δ., Ντζελέπης, Σούλα, Γεωργίου, Διαμαντόπουλος (69΄Πανόπουλος Κ.,),  Κωνσταντάρας Γ.(81΄Μόκκας), Παλιάτσας.

Τρίκαρδος Κατοχής: (Άρης Μεταξούλης) Κούσουλας Ε., Κοντοπάνος (84΄Λιάτσος), Βαλτογιάννης Σ., Ντερές, Κούσουλας Ν., Βαλτογιάννης Κ., Μουρκογιάννης (46΄Κουμπαρούλης), Κούσουλας Γ., Ράπτης (50΄Φορτσεράς), Γούργαρης, Κουκουρδέλης