31 Οκτωβρίου 2016

Παναγιώτης Στάικος: Ανοιχτή Επιστολή Ν0 2

Ανοιχτή Επιστολή   Ν0 2
Προς
Τον Πρώην Πρωθυπουργό της Ελλάδας  κύριο Αλέξη  Τσίπρα
Κύριε Τσίπρα
Οι πάντες σε αυτή την Χώρα γνωρίζουν , ότι οι σπουδές σας  είναι μετριότατες .!!!
Και  εκείνοι οι οποίοι τυχαίνει   να είναι  ανεπαρκείς ως Επιστήμονες, πρέπει  να   ξέρουν,  όταν τύχει   να ασκούν Πολιτική , ότι όταν κάνουν κάποιο λάθος ,εκτός από πιο έντιμο,  είναι και πιο ωφέλιμο  για τους ίδιους ,να βγουν και  να αναγνωρίσουν το λάθος τους  ζητώντας ειλικρινά συγνώμη .!!!
Και αναφέρομαι στον Νόμο <<Παππά >>, ο οποίος κρίθηκε Αντισυνταγματικός από το ΣτΕ . Ο κύριος Παππάς, που επίσης δεν διαθέτει και αυτός   κανένα σπουδαίο Βιογραφικό , δεν είναι βλάξ . Είναι όμως Πανούργος .

 Πλάτων: Πᾶ­σά τε ἐ­πι­στή­μη χω­ρι­ζο­μέ­νη δι­και­ο­σύ­νης καὶ τῆς ἄλ­λης ἀ­ρε­τῆς πα­νουρ­γί­α, οὐ σο­φί­α φα­ί­νε­ται.!!!    
Και όλες του οι ενέργειες  χαρακτηρίζονται από Πανουργία ,προκειμένου  να διατηρηθείτε στις καρέκλες σας-στην εξουσία . Αυτά τα περί καταπολέμησης της άνομης Λειτουργίας των Τηλεοπτικών Καναλιών  είναι τρίχες κατσαρές.!!! Οι καρέκλες είναι το ψητό.!!!
Εσείς δεν μιλούσατε  για το Ηθικό πλεονέκτημα της Αριστεράς  στην καταπολέμηση του Παλαιοκομματισμού  σε  θέματα αξιοκρατίας  και Κοινωνικής Δικαιοσύνης;;;;;
Αντί να αποσύρετε  τον Αντισυνταγματικό Νόμο << Παππά >> και να τον παραπέμψετε  στην επόμενη Βουλή , που θα προκύψει μετά από Εκλογές , αφού προηγουμένως παραιτηθείτε , φθάσατε   στον κατάπτυστο κατήφορο, να προτείνετε τον Πολύδωρα  για Πρόεδρο του ΕΣΡ .
Ποιόν ;;;;Τον Πολύδωρα .!!!!
 Ο οποίος, ως μίας    ημέρας Πρόεδρος της Βουλής, φρόντισε να διορίσει την κορούλα του  στην Βουλή . Κάτι ανάλογο είχε κάνει και ο Παπαδόπουλος για την Δέσποινα.!!!!
Καλά κύριε Τσίπρα  τόσο χαμηλά πέσατε , να λερώσετε  το στόμα σας με την λέξη Πολύδωρας. Μέχρι και κάποιοι δικοί σας, σας την έπεσαν( θα έπρεπε να ήσαν πολλοί περισσότεροι  .
Έτσι σας  συμβούλεψε ο Πανούργος ( όπως τον χαρακτήρισε και ο Αλαβάνος) << Παππάς  σας >>.!!!
Πιστεύατε ότι έτσι, θα στριμώχνατε την Νέα Δημοκρατία;;;;!!!
Μαύρη κούνια που σας κούναγε .!!!
Αυτές οι ψευτομαγκιές σας: Εγώ κερδίζω τις εκλογές  και ας χάνω στις δημοσκοπήσεις δεν έχουν πέραση πλέον . Περί Δειλίας πρόκειται ,όπως   λέει πάλι ο Πλάτων.!!!!
Οὔ­τε γὰρ πλοῦ­τος κάλ­λος φέ­ρει τῷ κε­κτη­μέ­νῳ με­τ' ἀ­ναν­δρί­ας–  ἄλ­λῳ γὰρ ὁ τοι­οῦ­τος πλου­τεῖ καὶ οὐχ ἑ­αυ­τῷ–οὔ­τε σώ­μα­τος κάλ­λος καὶ ἰ­σχὺς δει­λῷ καὶ κα­κῷ συ­νοι­κοῦν­τα πρέ­πον­τα φα­ί­νε­ται ἀλ­λ' ἀ­πρε­πῆ, καὶ ἐ­πι­φα­νέ­στε­ρον ποι­εῖ τὸν ἔ­χον­τα καὶ ἐκ­φα­ί­νει τὴν δει­λί­αν.!!!!
( Αυτό   θα σας το εξηγήσει αυτό το Αστέρι σας ο Καρανίκας)!!!
Δεν σας εμπιστεύεται κανένας πλέον .!!!
Εάν σας έχει μείνει   ίχνος αυτοσεβασμού , αφήστε τις κουτοπονηριές  με τα ΕΣΡ και κάτι τέτοια και πηγαίνετε στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και υποβάλλετε άμεσα  την παραίτηση σας. Όσο  αργείτε έστω και μια ημέρα,  το μόνο που θα καταφέρετε  εκτός από το να καταστρέψετε τελείως την Χώρα, θα είναι να υποστείτε τον πλήρη  εξευτελισμό και την διαπόμπευση .!!!!
Εγώ πάντως δεν περιμένω, να μου διορίσετε  τα παιδιά μου εσείς κύριε Τσίπρα ή ο μετρ του είδους Πολύδωρας.
Κύριε Τσίπρα.
Ως πρώην Αριστερός θα έχετε ακούσει , πως χαρακτηρίζει ο Λαός τους Πολιτικούς , που εάν τους δοθεί η ευκαιρία  έστω και για μια ημέρα  να βολέψουν τα παιδιά τους , διορίζοντας  τα στην Βουλή των  Ελλήνων .
Ρεμάλια τους χαρακτηρίζει ο Λαός  κύριε Τσίπρα .!!!( Ο μόνος που δεν το έχει ακούσει ,είναι εκείνο το άλλο Ρεμάλι  ο κολλητός σας  Λαζόπουλος).!!!
Για επαναλάβετε την πρόταση σας   για τον Πρόεδρο του ΕΣΡ,  μήπως και δεν την  Αντιλήφθηκα καλά ;;;;
Πολύδωρας .!!!
Να τον Χαίρεστε .!!!!
Καλή σας νύχτα κύριε Τσίπρα.
Αυτή την ανάρτηση την χρωστάω στους 400.000 Επιστήμονες με Λαμπρά Βιογραφικά, μεταξύ των οποίων και γιος μου , που φύγανε και διαπρέπουν στο εξωτερικό  και δεν πήγαν να φυλήσουν τα …… κάποιων Πολυδωραίων .!!!
Αστακός 31/10/2016
Dr.Παναγιώτης Στάικος
Πρώην ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ