05 Ιουλίου 2016

ΚΤΕΛ η ΔΗΜΟΣ Ι Π ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ


 ΚΤΕΛ η ΔΗΜΟΣ Ι Π ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ
 Θεσσαλονίκη … Το Δημοτικό Συμβούλιο ενέκρινε και τη διενέργεια της πλειοδοτικής δημοπρασίας, από τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, για την παραχώρηση δικαιώματος χρήσης των κοινοχρήστων χώρων για την τοποθέτηση στεγάστρων και την εκμετάλλευση των διαφημιστικών πλαισίων.
"Η Επιτροπή ενέκρινε την μελέτη για τις θέσεις και τον τύπο των στεγάστρων και προέκρινε τη διαδικασία πλειοδοτικού διαγωνισμού".
Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Λαρισαίων, μετά από συζήτηση σχετικά με το θέμα: «Καθορισμός των κοινοχρήστων χώρων που παραχωρούνται για την τοποθέτηση στεγάστρων με διαφημιστικά πλαίσια σε στάσεις αναμονής επιβατών αστικών λεωφορείων στο Δήμο Λαρισαίων» και αφού έλαβε υπόψη: ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΟΜΟΦΩΝΑ.. Εισηγείται στο Δημοτικό Συμβούλιο: Α) Τον καθορισμό των κοινόχρηστων χώρων όπου θα τοποθετηθούν στέγαστρα σε στάσεις αναμονής επιβατών αστικών λεωφορείων στο Δήμο Λαρισαίων.

Αυτά γίνονται στην άλλη Ελλάδα . Εδώ σ εμάς η κατάντια είναι αυτή, μια γενική υποβάθμιση της περιοχής. Το ποιος είναι υπεύθυνος ο Δήμος μας  η  το ΚΤΕΛ  δεν το ξέρω. Είναι ντροπή για την περιοχής μας  και εξευτελισμός για τους  ταξιδιώτες, άλλα είναι χωρίς σκεπή και άλλα μέσα στα χορτάρια   ………. Γεώργιος Καλόκληρος