02 Ιουλίου 2016

ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ ΕΡΓΑ

ΑΝΤΙΠΛΗΜΜΥΡΙΚΑ  ΕΡΓΑ
Αυτό το ποσό προβλέπεται από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδος για τον νομό Ηλείας με ένα ρυάκι και δυο ξερό χείμαρρους. Όλα αυτά πριν την τελευταία αγροτική  καταστροφή… απρόβλεπτοι καιρικοί  παράγοντες που παρέσυραν και έπνιξαν περιουσίες  … και τώρα τσακώνονται το ΤΟΕΒ με το ΓΟΕΒ για το ποιος ευθύνεται για τον καθαρισμό των αυλακιών και η Περιφέρεια βγαίνει λάδι .
Η Αιτωλοακαρνανία που διαθέτε
ι τρία ποτάμια φονιάδες και άλλες τόσες λίμνες περιμένει ακόμα Αντιπλημμυρικά Έργα ..να ευχόμαστε να μην μας συμβεί και εμάς . Σε εμάς έγινε, το μόνο έργο που έκανε η Περιφέρεια,  μια υποτυπώδεις ασφαλτόστρωσης   με τα πόδια στον δρόμο από Κατοχή μέχρι Διόνι για 100.000 ευρώ και με τιμολόγια 40.000 ευρώ και παραδόθηκε σε κυκλοφορία  χωρίς της προδιαγραφές που έλεγε ο διαγωνισμός …ε λοιπόν οι λακκούβες περιμένουν  ακόμα βούλωμα . Ρώτησα κάποιον πρώην αντιδήμαρχο που είχε κάνει δυο τετραετίες , να του λέω  εάν το είχες φτιάξει αυτό εσύ θα λέγαμε ότι το έφτιαξες εσύ και θα διαιωνίζετε το όνομα σου για πάντα  και η απάντηση του ήταν ότι κυβέρνησε λίγο  και δεν ήταν ακόμα στα σχεδία του; Τι να του απαντήσεις ότι κάναμε λάθος και τον τιμωρήσαμε, όταν η ορατότητα του ήταν μηδαμινή  και την σύγχεε με την κοντινή απόσταση όταν δεν είχε ένα σχέδιο άλλα υποτάσσονταν σε ατελέσφορες επιλογές και εάν δεν αντιδρούσαμε σήμαινε ανοχή και ενοχή πριν μας δώσει την χαριστική βολή. Είχε την απαίτηση την δια βίου εκλογή του   και εμείς περάσαμε σαν να είμαστε η αμφισβήτηση της διαφωνίας του στην μη επανεκλογή του  . Κύριοι εκλεγμένοι θα πρέπει να δώσετε ποιότητα και αισιοδοξία για το καλύτερο και ότι γίνετε το καλύτερο για να μας επιτρέψετε να βελτιωθούμε και να βελτιώσουμε  μαζί σας τον Δήμο  μας , το Κράτος  μας η την Περιφέρεια μας  .
Δυστυχώς ο Λαός μας εκλέγει πάντοτε τους καλλίτερους αλλά άστοχους και άσκοπους χωρίς πλάνο  ενώ έχουμε  ανάγκη από τους Κατάλληλους για να δώσει λύσει στα προβλήματα του τόπου …..Γεώργιος Καλόκληρος