29 Απριλίου 2016

ΤΑΣΟΣ ΦΡΑΓΚΑΝΑΣΤΑΣΗΣ: Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΟΛΟΜΒΙΑ ΤΩΝ ΒΑΛΚΑΝΙΩΝ

Ο μέσος Έλληνας πολίτης μετά από 5 χρόνια γιατροσόφια αισθάνεται περισσότερο τριτοκοσμικός και Άραβας, παρά Ευρωπαίος. Σέρνεται εξαθλιωμένος στην ζητιανιά και εκλιπαρεί την ΔΕΗ των κρατικοδίαιτων κηφήνων να μην του κόψει το ρεύμα και πεθάνει.  Μέσα σε 5 χρόνια κατάφεραν να έχουμε μισθούς Βουλγαρίας, φορολόγηση Σουηδίας, υγεία Σομαλίας και τιμές Ελβετίας.



ΟΛΟΙ  ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ  ΝΑ  ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΝ  ΕΛΛΗΝΑ
Δεξιοί και κατά όνομα Αριστεροί  έχουν ως κοινό σκοπό να τρομοκρατήσουν τον κακομοίρη Έλληνα ώστε να αποδεχθεί το ξεπούλημα το δικό του και της πατρίδας του, ως κάτι το μοιραίο και το αναπόφευκτο. Τι μας λένε όλοι αυτοί; Δεν τα βάζεις με τις αγορές και τα επιτελεία των δανειστών, γιατί θα σε συντρίψουν. Επικαλείσαι την καλή τους θέληση και διαπραγματεύεσαι με σκοπό να τους πείσεις να σε λυπηθούν. Όσο πιο καλός δούλος αποδεικνύεσαι, πιστός σαν σκύλος και χαμερπής σαν σκουλήκι, τόσο περισσότερο μπορείς να ελπίζεις στην επιείκια του αφέντη. Αυτό μας λένε και μας ξαναλένε επί της ουσίας όλοι οι δελφίνοι της εξουσίας. Δεξιοί και Αριστεροί. Ποτέ ξανά στην Ελλάδα η εθελοδουλία δεν βρισκόταν σε τέτοιο απόγειο.

Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ! ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ
Οι τοκογλύφοι έστειλαν μετά την επανάσταση τον Όθωνα να μας "κυβερνήσει" και βεβαίως να εξασφαλίσουν τα δάνειά τους. Μαζί με τον εκλεκτό των τοκογλύφων κατέφτασε μαζί του κι ένας στρατός "μπράβων" .Πάνω από 4000 Βαυαροί στρατιώτες, οι οποίοι σύντομα πλαισιώθηκαν και με άλλους "εθελοντές". Ό,τι διαθέσιμο "σκουπίδι" υπήρχε στην Πρωσία και τη Βαυαρία έφτασε στην Ελλάδα ως μισθοφόρος των τοκογλύφων και με "διαβατήριο" "φιλέλληνα". Σε μια Ελλάδα με διαλυμένη οικονομία, αποψιλωμένο πληθυσμό και ανύπαρκτη οικονομική δραστηριότητα, ήρθαν οι "Φιλέλληνες" και απαιτούσαν να πληρώνονται σε μισθούς Βαυαρίας .Μιλάμε για τεράστιο βάρος. Σε μια ελεύθερη αλλά "σακατεμένη" Ελλάδα των 750 χιλιάδων εξουθενωμένων από την κακουχία Ελλήνων, ήρθαν οι "μπράβοι" για να "κονομήσουν". Σε μια χώρα διαλυμένη και εξουθενωμένη από την καταστροφή που "συνόδευε" την Επανάσταση και με πληθυσμό μικρότερο απ' αυτόν της σημερινής Θεσσαλονίκης, ήρθαν κοντά στις δέκα χιλιάδες άνθρωποι να πληρώνονται με μισθούς Βαυαρίας ...συν τα "εκτός έδρας".
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΡΜΑΝΣΜΠΕΡΦΚ ΣΤΗΘΗΚΕ Η «ΦΑΜΠΡΙΚΑ» ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 Πάνω στον σχεδιασμό τού Άρμανσμπεργκ, ο οποίος στηριζόταν στη διαφθορά και τον δωσιλογισμό, λειτουργούσε και εξακολουθεί να λειτουργεί η Ελλάδα. Εκείνος ο σχεδιασμός είχε ως στόχο να κάνει το αρχικό λάθος τού δανεισμού τού ελληνικού κράτους μόνιμο λάθος. Εκείνος ο σχεδιασμός είχε ως στόχο να "δέσει" μόνιμα την Ελλάδα στην "παγίδα" των τοκογλύφων και βέβαια να μονιμοποιήσει τη γερμανική Κατοχή σ' αυτήν. Το αρχικό "τραύμα" το έκαναν "καρκίνο". Αρκεί να σκεφτεί κάποιος ότι το αρχικό χρέος τής Επανάστασης του 1821 το πληρώναμε μέχρι το 1978. Πώς γινόταν αυτό; Από το δεύτερο δάνειο και μετά τον έλεγχο του ελληνικού δανεισμού δεν τον είχαν Έλληνες .Τον έλεγχο τον είχαν "Άγγλοι" τραπεζίτες και το Φιλελληνικό Κομιτάτο, που παρίσταναν τους αντιπροσώπους των Ελλήνων . Τι έκαναν όλοι αυτοί; Κάθε φορά που έπρεπε να ξεπληρώσουν ένα παλιό δάνειο, έπαιρναν ένα νέο ακόμα μεγαλύτερο δάνειο από το προηγούμενο και εφόσον αύξανε το χρέος, επιβαρύνονταν οι όροι του.
                                                        ΤΑΣΟΣ ΦΡΑΓΚΑΝΑΣΤΑΣΗΣ
                                                          ΚΑΤΟΧΗ ΜΕΣΟΛΟΓΓΙΟΥ