24 Μαρτίου 2016

Προς τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αγαθ. Κότσαλο

ΕΠΙΣΤΟΛΗ
Ι.Π. Μεσολογγίου 24/3/16
Προς τον κ. Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Αγαθ. Κότσαλο

       Κύριε Πρόεδρε,
Λάβαμε την πρόσκληση που μας αποστείλατε για την πραγματοποίηση της τακτικής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου Ι.Π. Μεσολογγίου την Πέμπτη 31/3/16, με θέμα  «Συζήτηση-ενημέρωση για θέματα που αφορούν την επένδυση ΜΑΡΙΝΑ Α.Ε. στον λιμένα Μεσολογγίου».

   Θέλουμε με την παρούσα να επισημάνουμε ότι στην πρόσκληση αυτή έχει αλλάξει το θέμα της συνεδρίασης, που στην προηγούμενη πρόσκλησή σας ήταν «Η λειτουργία της Μαρίνας Α.Ε. και η προστασία των συμφερόντων του Δήμου». Επιπλέον, στη νέα πρόσκληση δεν περιλαμβάνεται η δυνατότητα λήψης απόφασης, αν και αυτό είναι θεμιτό και μάλλον αναγκαίο. Παρακαλούμε για την διόρθωση-ορθή επανάληψη του κειμένου της πρόσκλησης.
   Επίσης, λόγω της δημόσιας παρέμβασης του Διευθύνοντος Συμβούλου της «Μαρίνα Α.Ε.» κ. Jo Mennen και μάλιστα με απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για δημοτικούς συμβούλους, θεωρούμε επιβεβλημένο να τον καλέσετε στην συνεδρίαση, προκειμένου να αποσαφηνίσει τις προθέσεις του. Εννοείται ότι θα πρέπει να του δοθεί ο λόγος, όπως και σε όποιον άλλο θεωρείτε ότι μπορεί να συνεισφέρει στην συζήτηση, μετά την τοποθέτηση του Δημάρχου και των επικεφαλείς των παρατάξεων.
Με τιμή
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι και επικεφαλείς παρατάξεων

Παν. Κατσούλης – Νικ. Μουρκούσης – Ιωαν. Τέγας