25 Μαρτίου 2016

ΚΑΤΑΧΝΙΑ


   ΚΑΤΑΧΝΙΑ
Όλοι οι ντόπιοι το ξέρουν και το γνωρίσουν από τις παλιές καλές εποχές του .Η φωτογραφία αυτή δεν απογοητεύει μόνο εμάς αλλά και όλους τους επισκέπτες που πληροφορούνται ότι είναι Δημοτικό κτίριο .
Σήμερα είναι στην άθλια αυτή κατάσταση. Το ποιος είναι αρμόδιος το ποιος φταίει η εάν είναι νόμιμο η παράνομο…. ας ψάξουν οι Αρμόδιοι να τα βρουν . Σ αυτή την κατάσταση δεν επιτρέπετε να είναι ένα Δημόσιο κτίριο, να είναι ένα κουμάσι  στάβλος μια εστία μολύνσεως  προσβάλλοντας και δυσφημίζοντας  το περιβάλλον  του Διόνι. Υπάρχει για να μας θυμίζει πως , ότι και να συμβεί το ίδιο συνεχίζει να υφίσταται εδώ και χρόνια , ψάχνουμε απεγνωσμένα να πιαστούμε από κάτι που δεν έχει προσέξει κανείς άλλος  η να έχει μείνει αδιάφορος μπρος στην αλγεινή αυτή κατάσταση σπρώχνοντας και   υποβαθμίζοντας τον χώρο αυτόν συνέχεια  κάτω της μετριότητας << Όλα τα ίχνη μιας ευλογημένης εποχής χάθηκαν για πάντα >>Τένεσι Ουίλιαμς .
  Δεν νομίζουμε ότι αυτή είναι η κουλτούρα της επιχειρηματικότητας του Δήμου μας, βλέποντας το τι γίνετε ( μαρίνες ,παραλίες )  σε άλλα  Διαμερίσματα,  συμβαδίζει με το  να αποδέχεται αυτό το αίσχος  διατήρησης  του στο Διόνι .Κύριοι το οίκημα είναι σε χώρο της Κτηματικής και  εάν πληρώσετε το ενοίκιο μπορεί να χρησιμοποιηθεί ποικιλοτρόπως   ειδάλλως παραδώστε τα κλειδιά στην Κτηματική και καθαρίστε τον χώρο….. να όμως που εμείς το θέλουμε, όχι για κερδοσκοπία ούτε να κάνουμε την κραυγή του ανήμπορου αδικημένου…. ΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ  ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ … θα είναι και αυτό ένα ξεκίνημα ενδιαφέροντος του Δήμου για το ΔΙΟΝΙ. Θέλουμε  κοινές συλλογικές δράσεις  του Δήμου μας  σε όλα τα Διαμερίσματα  με το ίδιο ενδιαφέρον και μια ευθεία απάντηση  και όχι συμβατική για το ενδιαφέρον σας στην περιοχή του  Διόνι και  εάν έχετε ένα σχέδιο η δικαιολογίες .

 Έχετε εκλέγει για να διαχειριστείτε δημόσια  αγαθά , συμφέροντα και υλοποίηση όραμα των  μετά από συλλογικές αποφάσεις  προς όφελος του Δήμου και των Δημοτών …..   Δεν μπορείτε Κύριοι ,επειδή εμείς  είμαστε παγιδευμένοι στα αδιέξοδα μας και ότι δήθεν το παίζουμε τοπικιστές  ,να στεριώσετε  εσείς την δικιά σας αδιαφορία για υποβάθμιση  της καθημερινότητα μας……… Γι αυτό κάνετε κάτι για να μας διαψεύσετε και να αλλάξετε την μοίρα του τόπου μας…….. Γεώργιος Καλόκληρος