19 Φεβρουαρίου 2016

Κινηματογραφικη καταδιωξη στο Μεσολογγι




Κινηματογραφική καταδίωξη έλαβε χώρα χθες σε αγροτική περιοχή του Μεσολογγίου. 
Όλα ξεκίνησαν όταν αστυνομικοί έκαναν σήμα σε Ι.Χ να ακινητοποιηθεί προκειμένου πραγματοποιήσουν έλεγχο σε 33χρονο συνεπιβάτη, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις .Τότε το Ι.Χ που οδηγούσε 36χρονος δεν σταμάτησε με αποτέλεσμα να ξεκινήσει καταδιώξη.

Το όχημα με μεγάλη ταχύτητα κινούνταν σε αγροτικούς δρόμους της περιοχής, και τελικά λίγη ώρα αργότερα το όχημα ακινητοποιήθηκε με τους δύο άνδρες να επιχειρούν να διαφύγουν πεζοί.Λίγη ώρα αργότερα κατάφεραν οι Αρχές και συνέλαν τον 36χρονο, ενώ ο 33χρονος διέφυγε και αναζητείται.
Η ανακοίνωση της αστυνομίας:
Συνελήφθη χθες (18-2-2016) το μεσημέρι, στο Μεσολόγγι, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου, ένας ημεδαπός, άνδρας, ηλικίας 36 ετών κατηγορούμενος για υπόθαλψη εγκληματία και απείθεια.
Ειδικότερα οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Μεσολογγίου υπέδειξαν στον 36χρονο ο οποίος οδηγούσε Ι.Χ. Φορτηγό αυτοκίνητο να ακινητοποιήσει το όχημα του προκειμένου πραγματοποιήσουν έλεγχο σε 33χρονο συνεπιβάτη, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσαν καταδικαστικές αποφάσεις.
Ο 36χρονος δεν συμμορφώθηκε στις υποδείξεις των αστυνομικών, ανέπτυξε ταχύτητα και κινούμενος μέσω αγροτικών οδών προσπάθησε να αποφύγει τον αστυνομικό έλεγχο.
Το όχημα ακινητοποιήθηκε, μετά από αστυνομική καταδίωξη, σε αγροτική περιοχή στο Μεσολόγγι, όπου οι δράστες επιχείρησαν να διαφύγουν πεζοί με αποτέλεσμα τη σύλληψη του 36χρονου οδηγού.
Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Μεσολογγίου.

cityvoice