02 Φεβρουαρίου 2016

ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΣ

Θα γινει, δε θα γινει και αν γινει ποτε θα; Αυτο το ερωτημα μας γινεται συχνα πυκνα, ως διοικηση του Τρικαρδου, απο τους κατοικους της Κατοχης και τους αθλητες μας. Η πιο σωστη ενημερωση ερχεται παντα απο τα αρμοδια οργανα και εμεις ως διοικηση ενημερωνομαστε σε καθε ευκαιρια αν προχωραει η αν αλλαξε κατι μετα την εγκριση του.
Σε ενημερωση που ειχε ο προεδρος της ομαδας μας Γιαννης Τριανταφυλλακης με τον αντιπροεδρο της ομαδας Π. Μαζαρακη στη συναντηση τους με τον δημαρχο κ. Νικο Καραπανο βεβαιωθηκαν οτι ναι μεν λογω των καταστασεων στη χωρα υπαρχουν δυσκολιες αλλα μεσα στο καλοκαιρι τα εργα θα ξεκινησουν και το γηπεδο θα γινει.

Αυτη ειναι η τελευταια ενημερωση που εχουμε ως τωρα και σας την κοινοποιουμε γιατι ειναι ενα εργο που απασχολει ολους τους κατοικους με ετονο ενδιαφερον για την κατασκευη του.
Η διοικηση του Τρικαρδου τρεχει παντα θεματα που αφορουν την ομαδα μας και ελπιζει οτι θα εχουμε αισιο τελος.
Ο Τρικαρδος φετος εχει κανει μια ολοκληρωτικη επανεκκινηση και απο την Γ' ΕΠΣ Αιτ/νιας που οδηγει την πρωτη θεση για την ανοδο βγαζει υγεια και ομοιογενεια. Καταφερε η ομαδα να εχει πλεον οικογενειακο κλιμα, οι ποδοσφαιριστες που απεκτησε συν τα παιδια που παρεμειναν ανηκουν σε παραπανω κατηγοριες και αυτο φαινεται καθαρα στο γηπεδο και στη σοβαροτητα που αντιμετωπιζουν το καθε παιχνιδι χωριστα.
Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ εκανε και κανει καθε προσπαθεια για να ανταποκριθει η ομαδα στις απαιτησεις ενος πρωταθληματος και με την προσθηκη νεων μελων προχωραει στο πλανο της που δεν ειναι αλλο περα απο την ανοδο του σωματειου στις πιο μεγαλες κατηγοριες και το κυριοτερο να βγαζει υγεια σε ολους τους τομεις. Ξοδευτηκαν πολλα χρηματα και πολυς κοπος αλλα δε πτοειται κανεις και υπο την προεδρια του Γιάννη Τριανταφυλλακη η μηχανη δουλευει σε σωστο συγχρονισμο. Μελος της ομαδας του Τρικαρδου μπορει να γινει ο καθενας και η πρσφορα δεκτη σε καθε τομεα.
Οι πρωταγωνιστες της ομαδας μας σημερα ειναι οι εξης::  ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΑΟΥ ΓΙΩΡΓΟΣ,, ΚΑΛΛΗΣ. ΘΑΝΑΣΗΣ, ΣΤΑΘΗΣ ΜΕΤΑΞΟΥΛΗΣ,, ΑΓΓΕΛΟΣ ΒΛΑΧΑΚΗΣ,  ΜΑΚΗΣ ΡΙΣΑΝΟΣ, ΘΟΔΩΡΗΣ. ΠΙΕΡΟΣ, ΠΑΝΟΣ ΜΟΥΡΚΟΓΙΑΝΝΗΣ,, ΤΑΣΟΣ ΝΤΕΡΕΣ, ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΥΓΕΡΗΣ, ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΝΤΡΕΑΣ. ΦΟΡΤΣΕΡΑΣ, ΦΟΡΤΣΕΡΑΣ ΜΑΡΙΟΣ, ΚΟΝΤΟΠΑΝΟΣ ΠΑΝΟΣ, ΚΟΥΚΟΥΡΔΕΛΗΣ ΠΑΝΟΣ,,,  ΣΠΥΡΟΣ ΡΟΜΠΟΛΑΣ, ΚΟΥΜΠΑΡΟΥΛΗΣ ΦΙΛ., ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΡΑΝΙΚΑΣ, ΚΩΣΤΑΣ ΜΑΚΡΗΣ, ΜΠΑΜΠΗΣ ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΙΟΥ, ΘΕΟΔ. ΡΟΔΑΤΟΣ,ΜΑΚΗΣ ΚΟΥΣΟΥΛΑΣ, ΑΝΤΩΝΗΣ ΚΟΓΚΟΛΗΣ, ΞΕΣΦΙΓΓΗΣ ΔΗΜ..,  ΚΑΙ. Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΔΕΣΕΙ ΤΟ. ΣΥΝΟΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΙ. Ο ΑΡΗΣ ΜΕΤΑΞΟΥΛΗΣ..

Ο Τρικαρδος μετα την επανεκκινηση του βλεπει μονο δρομο προς τα πανω, εξαλλου "η ανηφορα εχει ωραιοτερη θεα στην κορυφη".



ΔΣ ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ