29 Φεβρουαρίου 2016

Παναγιώτης Α. Κατσούλης:: Η εθισμένη στις κρεμάλες ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, θεωρεί πως θα σιωπήσω... Πλανάται πλάνη οικτρά!

Παναγιώτης Α. Κατσούλης

Θα παρακαλούσα κάθε δημοκρατικά σκεπτόμενο άνθρωπο να διαβάσει με προσοχή την απάντηση του τοπικού εκπροσώπου της Χρυσής Αυγής (αναρτημένη στα τοπικά site), και να μη θεωρήσει πως δεν τον αφορά. Όσο είναι καιρός ακόμη…

Η εθισμένη στις κρεμάλες ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ, θεωρεί πως θα σιωπήσω...
Πλανάται πλάνη οικτρά!

            Απαντώντας στην ανακοίνωση της δημοτικής παράταξης «ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ», σχετικά με την παρουσίαση του βιβλίου Κασιδιάρη σε δημοτικό χώρο στο Νεοχώρι, ο εκπρόσωπος της στο Δημοτικό Συμβούλιο επιτίθεται προσωπικά σε μένα και δικαίως.

Δικαίως, όχι μόνο γιατί δεν σιωπώ σήμερα απέναντι στις πρακτικές και συμπεριφορές των απογόνων των ΝΑΖΙ, αλλά και γιατί ως δήμαρχος δεν τους υπέθαλψα, δεν διαβουλευόμουν μαζί τους υπογείως - όπως σε αρκετούς δήμους της χώρας δυστυχώς γινόταν- ενώ αναλήφθηκαν πρωτοβουλίες και ελήφθησαν αποφάσεις που αποκάλυπταν το ρόλο τους και περιόριζαν την επιρροή τους.        
Η απάντηση τους, όσο αήθης και ανορθόγραφη και αν είναι, φυσικά δεν πρόκειται να μείνει ασχολίαστη από την πλευρά μου.
1.      Μιλούν για «κάποια συντρόφια μου στελέχη της κομματικής μου παράταξης τα όποια και κοσμούν με την παρουσία τους, τα κελιά των φυλάκων κορυδαλλού». Μάλλον με μπερδεύουν με κάποιον άλλο. Τα μοναδικά πραγματικά συντρόφια που έχω εδώ και πολλά χρόνια είναι οι συνοδοιπόροι μου στο δήμο και το έχω αποδείξει εμπράκτως την προηγούμενη τετραετία με τις αποφάσεις της δημοτικής αρχής στην οποία ήμουν επικεφαλής.
2.       Την αγαστή συνεργασία τους με τον κ. Καραπάνο την επιβεβαιώνουν οι ίδιοι: «Το γεγονός ότι πολλά Ψηφίσματα και απόψεις μας, συμπίπτουν και με την πλειοψηφία του δημοτικού συμβουλίου, προφανώς θα πρέπει να είναι σωστά για να έχουν την καθολική αποδοχή και να ψηφίζονται. Η Ελληνική Αυγή ήταν ξεκάθαρη εξ αρχής. Ότι έχει να κάνει για το καλό των συμπολιτών μας θα τα Ψηφίζουμε από οποιαδήποτε παράταξη κατατεθούν, και θα καταψηφίζουμε και θα στέλνουμε στην δικαιοσύνη τα κακός κείμενα ,όπως κάναμε και με εσάς επί θητείας σας για το Νερό Αιτωλικού για το οποίο έχει γίνει δικογραφία». Άνευ σχολίου από μένα. Για τον κ. Καραπάνο όμως, δεν γνωρίζω αν επικροτεί τα αναφερόμενα. Διότι αν ισχύει κάτι τέτοιο, τότε προφανώς θα έχει ορίσει τον κ. Μακρή ως εκπρόσωπο τύπου του δήμου!
3.      Επί θητείας μου λοιπόν, κατέθεσαν μήνυση με προεξέχοντα τον Βουλευτή τους, γιατί δεν καταφέραμε να δώσουμε λύση για το νερό του Αιτωλικού. Ήτοι ένα πολιτικό κόμμα μηνύει μια δημοτική αρχή γιατί δεν έλυσε ένα τοπικό πρόβλημα. Να το γενικεύσουμε; Να στέλνουμε στα δικαστήρια κάθε δημοτική αρχή που δεν επιλύει κάθε πρόβλημα; Θα στείλετε και τώρα για το ίδιο θέμα τον κ. Καραπάνο, που 1,5 χρόνο δεν έλυσε το ζήτημα; Μήπως να μας στέλνετε και σε νέα Άουσβιτς, τα οποία για σας ήταν «κέντρα διαπαιδαγώγησης»;  Για το συγκεκριμένο θέμα, δράττομαι της ευκαιρίας να σας καλέσω όλους στις 22 Μαρτίου, στο Πρωτοδικείο Μεσολογγίου στην εκδίκαση της υπόθεσης.
4.      Τέλος για το βιβλίο του Κασιδιάρη μη μπείτε στον κόπο να μου το στείλετε. Σε πολύ μικρή ηλικία είχα την τύχη να διαβάσω το αντίστοιχο των «ΝΟΝΩΝ ΤΗΣ ΜΑΦΙΑΣ ΤΗΣ ΣΙΚΕΛΙΑΣ». Φαντάζομαι πως ανάλογο θα είναι. Όσο για την προτροπή σας να το διαβάσω, «διότι όπως μαθαίνετε θα επακολουθήσουν πολλές επισκέψεις μου ως κατηγορούμενος στην Ελληνική Δικαιοσύνη», έχετε απόλυτο δίκιο. Είμαι υπερήφανος που θα πάω στην Ελληνική δικαιοσύνη, κατηγορούμενος από τον Σαλμά, τη Χρυσή Αυγή, παραβάτες αθιγγάνους και τσιφλικάδες. Ο «καθείς όπου ετάχθη» (και για να μην μπερδευτείτε, ως δάσκαλος με 21 έτη θητείας συνιστώ σε σας και τους συν - εγγράφοντες της ανακοίνωσης,  Μπαμπινιώτη)…

Κατσούλης Παναγιώτης

Δημοτικός Σύμβουλος

Δήμου Ιεράς Πόλεως Μεσολογγίου