18 Φεβρουαρίου 2016

Νεκρός ο Παντελής Παντελίδης σε τροχαίο



Σοκ και μεγάλη θλίψη έχει σκορπίσει η είδηση ότι ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης έχασε τη ζωή του το πρωί της Πέμπτης σε τροχαίο στην λεωφόρο Βουλιαγμένης.
Σύμφωνα με πληροφορίες ο τραγουδιστής επέβαινε σε εταιρικό αυτοκίνητο τύπου τζιπ μαζί με δύο γυναίκες, οι οποίες έχουν τραυματιστεί σοβαρά.

Το γεγονός ότι ο τραγουδιστής επέβαινε σε εταιρικό αυτοκίνητο δυσκόλεψε τη διαδικασία αναγνώρισής του, καθώς ο ίδιος δεν είχε πάνω του ταυτότητα ή κάποιο άλλο έγγραφο που να πιστοποιεί την ταυτότητα του.
Το τροχαίο σημειώθηκε στις 8.30 το πρωί στο ύψος του Ελληνικού στην κάθοδο της λεωφόρου Βουλιαγμένης.
Όπως μετέδωσε το Αθηναϊκό Πρακτορείο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο τραγουδιστής ξέφυγε από την πορεία του και έπεσε με μεγάλη ταχύτητα στις προστατευτικές μπάρες. Η σφοδρότητα της πρόσκρουσης στο στηθαίο ασφαλείας ήταν μεγάλη και σύμφωνα με πληροφορίες η μία κοπέλα εκσφενδονίστηκε και βρέθηκε εκτός του αυτοκινήτου.
Ο τραγουδιστής μεταφέρθηκε στο Ασκληπιείο της Βούλας και εκεί επιβεβαιώθηκε ο θάνατός του. Οι δύο γυναίκες είναι σοβαρά τραυματισμένες και υποβάλλονται σε χειρουργική επέμβαση.
Ακόμη δεν έχει γίνει γνωστό αν ο τραγουδιστής επέστρεφε από νυχτερινή διασκέδαση αν και πληροφορίες λένε ότι έκανε πρόβες στο μαγαζί μέχρι το πρωί.
Ο επιχειρηματίας του TEATRO Music Hall, κος Κώστας Μπερτάκης ήταν ο άνθρωπος που πρώτος έφτασε στο νοσοκομείο και αναγνώρισε τον τραγουδιστή.

Να σημειωθεί ότι αύριο ο Παντελής Παντελίδης έκανε πρεμιέρα στο TEATRO με τη Δέσποινα Βανδή και τον Κώστα Μαρτάκη.

πηγη http://www.news.gr/ellada/koinonia/article/255468/nekros-o-pantelhs-pantelidhs-se-trohaio.html