28 Φεβρουαρίου 2016

Βιολογικος καθαρισμος: το θελουμε μεν αλλα και λιγο προσοχη απο την εταιρια καλο θα ηταν!


Το εργο εγκαταστασεως βιολογικου καθαρισμου ατην Κατοχη συνεχιζεται εδω και πολλους μηνες με την υπομονη του κοσμου που ως τωρα καλα κρατουσε.
Αυτο που εχει γεμισει με πολλα γιατι τους κατοικους ειναι το εξης:

  1/ Σκαβουν τους δρομους και αφου τελειωσουν τη δουλεια τους, κλεινουν προχειρα ξανα το εργο και πηγαινουν σε αλλο σημειο. Το αποτελεσμα αυτου ειναι να δημιουργουνται λακκουβες και ανωμλια του οδοστρωματος που τα αυτοκινητα στην κυριολεξια υποφερου!

καθιζηση απο τις προχειρες επιδιορθωσεις


2/ Οι προχειρες διορθωσεις που καλυφθηκαν με χωμα και χαλικι εχουν ως αποτελεσμα να γεμιζουν σπιτια, μαγαζια και αυτοκινητα με σκονη που στην ουσια οπως ειναι τωρα τα πραγματα δε διαφερει η Κατοχη απο τον καμπο. Θα καλυφθουν στην αρχικη τους τουλαχιστον κατασταση οι δρομοι και τα πεζοδρομια τα οποια ηταν πετρινα; Στην ουσια θα πρεπει να αναβαθμιστουν ολα προς την καλυτερη κατασταση αλλα αν δε γινει αυτο θα γινουν ολα οπως πριν;
λακκουβες στους δρομους και η σκονη απο το χωμα απριγραπτη


3/ Σε κεντρικους δρομους δεν υπαρχει σημανση οτι γινονται εργα παρα μια ταμπελα λιγο μετα τη γεφυρα στην εισοδο στην Κατοχη που λεει "εκτελουνται εργα". Το που εκτελουνται μαλλον ειναι στο προνομοιο του καθε οδηγου στο να μαντεψει. Το βραδυ ο ερχομενος προς Κατοχη θα πρεπει να ειναι ιδιαιτερα προσεκτικος γιατι τα σκαματα δε φαινονται και εκτος μιας ταινιας δεν υπαρχει μια σημανση φωτεινη η με καποια αντανακλαση να καταλαβαινει ο αλλος κινδυνο.
εισοδος στην Κατοχη, στο βαθος εχει σημανση η οποια το βραδυ λογω ελειψης φωτισμου δεν φαινεται


4/ Πολλα παραπονα για το ωπου σκαβουν δημιουργειται ζημια στις τηλεφωνικες γραμμες και αυτο κραταει μερες ως την διορθωση βλαβης.
Το θελουμε το εργο πασει θυσια ολοι μας γιατι αφορα τη ζωη μας, καθαριοτητα και διευκολυνση ΑΛΛΑ "μην γκρεμισουμε το σπιτι για να βαλουμε το σαλονι."