25 Φεβρουαρίου 2016

“ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ” Η συνεργασία Καραπάνου – Χρυσής Αυγής καλά κρατεί!

“ΑΛΛΑΓΗ ΠΟΡΕΙΑΣ”

Η συνεργασία Καραπάνου – Χρυσής Αυγής καλά κρατεί!
Προφανώς ο υπόδικος για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση βουλευτής της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ Ηλίας Κασιδιάρης, συμμέτοχος αμέσως ή εμμέσως στη δολοφονία του Παύλου Φύσσα, του οποίου ο κατ’ ομολογία δολοφόνος κυκλοφορεί ελεύθερος, δεν είχε άλλο χώρο για να μας παρουσιάσει το βιβλίο του «Πολιτικό Ημερολόγιο Φυλακής» - δηλαδή το ημερολόγιο της εγκληματικής οργάνωσης εντός Κορυδαλλού - γι’ αυτό και ο κ. Καραπάνος του προσέφερε το Δημαρχείο του Δ.Δ Νεοχωρίου.

Δεν μας προξενεί έκπληξη. Η αγαστή συνεργασία που έχει αναπτυχθεί 1,5 χρόνο τώρα με τον εκπρόσωπο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ στο Δημοτικό Συμβούλιο και τα ψηφίσματα μίσους που από κοινού λαμβάνονται, τώρα προχωρά ένα ακόμη βήμα, αναβαθμίζεται και μάλιστα σε μια χρονική περίοδο που η συγκεκριμένη οργάνωση αναπτύσσει, με άξονα το μεταναστευτικό πρόβλημα, μια ιδιαίτερα ξενοφοβική, μισαλλόδοξη και ρατσιστική δραστηριότητα. 
Να θυμίσουμε πως το Δημοτικό Συμβούλιο Μεσολογγίου σε συνεδρίαση του στο Νεοχώρι, έλαβε σχεδόν ομόφωνη απόφαση μετά τη δολοφονία Φύσσα, με την οποία κήρυξε μη επιθυμητή την παρουσία των εκπροσώπων της φασιστικής οργάνωσης στο δήμο μας. Για όποιον στοχάζεται στοιχειωδώς δημοκρατικά, είναι προφανές πως ο δήμος της θυσίας των «ΕΛΕΥΘΕΡΩΝ ΠΟΛΙΟΡΚΗΜΕΝΩΝ» δεν μπορεί να απαγορεύσει την παρουσία της όποιας πολιτικής παράταξης στον τόπο μας, αλλά δεν θ’ ανοίξει και την αγκαλιά του για να φιλοξενήσει εγκληματικά και ναζιστικά στοιχεία που προσβάλλουν τις αξίες και τα ιδεώδη του.
Και επειδή κε Καραπάνο γνωρίζουμε πως θα «κρυφτείτε» επικαλούμενος την κοινοβουλευτική παρουσία της Χ.Α., σας προλαβαίνουμε λέγοντας σας: 1. Το πόσο σέβεται το Κοινοβούλιο και τη δημοκρατία μας η Χ.Α. φαίνεται εντός και εκτός Βουλής και 2. Από το Κοινοβούλιο ξεκίνησε και ο Χίτλερ.
Ελπίζουμε κε Καραπάνο στο άμεσο μέλλον, να μην εντάξετε κάποιο βιβλίο της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και στις Γιορτές Εξόδου…
Μεσολόγγι 25/02/2016
   
Οι Δημοτικοί Σύμβουλοι
Κατσούλης Παναγιώτης – Καρατσόλης Παντελής