18 Φεβρουαρίου 2016

Διάλογος με κλειστές πόρτες δεν γίνεται! (φωτο)


Με απόφαση της συνέλευσης του Μπλόκου Κεφαλόβρυσου αντιπροσωπεία αγροτών παρέδωσε στην Ιερά Μητρόπολη Αιτωλίας και Ακαρνανίας, αγροτικά προϊόντα για να διανεμηθούν στους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας.
Αμέσως μετά η αντιπροσωπεία πήγε στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στο Μεσολόγγι, όπου με έκπληξη είδαμε ότι ήταν κλειστά και τα φρουρούσαν αστυνομικοί. Η αστυνομία μας ενημέρωσε ότι δεν λειτουργούν τα γραφεία και μας ζήτησαν να
απομακρυνθούμε. Μετά από επίμονες προσπάθειες και πιέσεις ήρθε στο χώρο συνεργάτης των Βουλευτών του Σύριζα Τριαντάφυλλου και Βαρεμένου, ο όποιος μας ενημέρωσε ότι εχει εντολή να μην μας δεχτεί στα γραφεία και ότι θέλουμε να του το πούμε στο δρόμο για να το μεταφέρει! Ζητήσαμε να θυροκολλήσουμε  το ψήφισμα και μετά την δεύτερη άρνηση, προχωρήσαμε στην ακτιβιστική ενέργεια της αποκαθήλωσης της πινακίδας των γραφείων!!!

Δεν είμαστε ακροδεξιοί, τραμπούκοι ή όποιον άλλο αρνητικό τίτλο μας ΄΄κολλανε΄΄ οι εκπρόσωποι της Κυβέρνησης. Είμαστε αγρότες, πολίτες αυτής της χώρας που θέλουμε να μείνουμε στα χωριά μας και να δουλέψουμε την γη μας. Ας καταλάβει η Κυβέρνηση ότι για εμάς αυτός ο αγώνας δεν τελείωσε, και ότι θα παλέψουμε μέχρι να αποσυρθεί το έκτρωμα του προσχεδίου. Καλούμε τους αγρότες και όλη την κοινωνία να ενισχύσουν τα Μπλόκα και να σταθούν έμπρακτα δίπλα μας σε αυτόν το κοινό αγώνα.

Υ.Γ. κα Τριανταφύλλου, κε Βαρεμένε είστε ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ για την συμπεριφορά σας και την αδιαφορία σας για τα προβλήματα μας. Τα προβλήματα που μας καινέ δεν είναι το τρένο και οι λάμπες αλλά το Φορολογικό, το Ασφαλιστικό και το κόστος παραγωγής. 
Υ.Γ.2 Η πινακίδα βρίσκεται στο Μπλόκο Κεφαλόβρυσου. Αν θέλει ο Πρωθυπουργός ας στείλει τον κ. Αποστόλου να την παραλάβει. Εμείς πάντως θα τον δεχτούμε και θα κάνουμε διάλογο μαζί του.