18 Ιανουαρίου 2016

Σύσκεψη Επιτροπής Αγώνα στη Κυψέλη Αιτωλοακαρνανίας.

Σύσκεψη Επιτροπής Αγώνα στη Κυψέλη Αιτωλοακαρνανίας.
Πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 16 Ιανουαρίου 2016 και ώρα 11:30 πμ στη Κυψέλη Αγρινίου, με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Αιτωλοακαρνανίας συνάντηση αγροτικών φορέων για το ασφαλιστικό και το φορολογικό νομοσχέδιο που θέλει να ψηφίσει η Κυβέρνηση στα πλαίσια του 3ου Μνημονίου.
Στη σύσκεψη παρευρέθησαν πολλοί αγρότες καθως και εκπρόσωποι αγροτικών φορέων και συλλόγων του Νομού: ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κτηνοτρόφων Αιτωλοακαρνανίας
Μολωνης Τάκης, ο αντιπρόεδρος της ΕΑΣ Αγρινίου Καλλίμορφος Ιωαννης, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Αιτωλοακαρνανίας Κοτοπούλης Σπύρος, ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Παράκτιων Αλιέων Κοτσόργιος Τάκης, καθως και αγρότες από όλο τον Νομό.
Μετά από διαλογική συζήτηση αποφασίστηκε ομόφωνα:
1)      Διεκδικούμε την άμεση απόσυρση του νομοσχεδίου για το φορολογικό και το ασφαλιστικό.
2)      Δημιουργούμε Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα για την οργάνωση των κινητοποιήσεων  
3)      Κλιμακώνουμε τις κινητοποιήσεις με κατάληψη δημόσιων υπηρεσιών και μπλόκα στους δρόμους και ο συντονισμός μας με την Πανελλαδική επιτροπή των Μπλόκων.
4)      Καλούμε όλους τους φορείς, συλλόγους και πολίτες του Νομού να συμπαραταχτούν στο δίκαιο αγώνα μας.

Να σημειωθεί ότι η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα είναι ανοιχτή σε όποιον αγροτικό φορέα του Νομού επιθυμεί να συμμετέχει στις κινητοποιήσεις. Η Συντονιστική Επιτροπή θα συνεδριάσει για τις κινητοποιήσεις μετά την ενημερωτική εκδήλωση της Ένωσης Αγρινίου για το ασφαλιστικό την Δευτέρα 18 Ιανουαρίου στις 18:30 στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου.