22 Νοεμβρίου 2015

Αναγεννηση Μεσολογγιου - Τρικαρδος Κατοχης 1-1

1-1 εληξε ο αγωνας του Τρικαρδου στο Μεσολογγι με τη γηπεδουχο Αναγεννηση. Καλο αποτελεσμα για την ομαδα της Κατοχης που παραμενει πρωτη στην Κατηγορια και μεσα στο σκοπο της για την ανοδο στη Β ΕΠΣΝΑ. Η Αναγεννηση προηγηθηκε στο πρωτο ημιχρονο μετα απο κορνερ και 1-0, ο
Τρικαρδος αντεδρασε και ειχε δυο τρεις καλες στιγμες για να σκοραρει αλλα λιγο ο αντιθετος αερας λιγο η ατυχια δεν εφεραν αποτελεσμα στις φασεις αυτες. Φυσικα και η ομαδα του Μεσολογγιου ειχε δυο τρεις καλες στιγμες αλλα συναντησε το στοπ απο τον πολυ καλο Παπανικολαου Γιωργο. Στο δευτερο ημιχρονο και στα πρωτα λεπτα μετα απο φαουλ ο αμυντικος της Αναγεννησης δεν εδιωξε σωστα και η μπαλα καρφωθηκε στο αριστερο παραθυρακι του τερματος  και το αποτελεσμα 1-1.
Η βροχη και ο αερας δεν βοηθησαν την ποιοτικη διεξαγωγη του αγωνα παρα μονο το σκληρο παιχνιδι. Ευκαιριες να αποδρασει και με νικη ειχε ο Τρικαρδος αν η τυχη δεν του γυρνουσε την πλατη.
Οι γηπεδουχοι τελειωσαν τον αγωνα με 10 παικτες μετα απο αποβολη. Ευχομαστε στην ομαδα μας καλη επιτυχια στα υπολοιπα παιχνιδια που της απομενουν.