11 Οκτωβρίου 2015

Το γύρισε και μπήκε με το δεξί ο Τρίκαρδος (φώτο -video γκολ ισοφαρισης)



Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στον 1ο Όμιλο της Γ΄ Κατηγορίας ο Τρίκαρδος Κατοχής. Η ομάδα του Αριστοτέλη Μεταξούλη έμεινε πίσω στο σκορ στο πρώτο ημίχρονο από την Παιανία Μάστρου, παρότι είχε τις ευκαιρίες, όμως στο δεύτερο τις αξιοποίησε φτάνοντας στο τελικό 3 - 1.
Ο Τρίκαρδος μπήκε δυνατά, είχε ευκαιρίες και απείλησε την εστία του Μακρή, όμως ο τερματοφύλακας της Μάστρου δε νικήθηκε. Αντίθετα οι φιλοξενούμενοι ήταν πιο ουσιαστικοί και προηγήθηκαν με σκόρερ τον
Κουτσουπιά. Στο δεύτερο μέρος οι Κατοχιανοί πίεσαν και έφτασαν στην ισοφάριση με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καρανίκα. Στη συνέχεια οι γηπεδούχοι κέρδισαν και δεύτερο, σωστό όπως φαίνεται, πέναλτι και αυτή τη φορά ο Κούσουλας έκανε το 2 - 1. Το τελικό 3 - 1 διαμόρφωσε με πλασέ ο Πιέρρος.
Έτσι ο Τρίκαρδος μπήκε με το δεξί στο πρωτάθλημα, χάνοντας όμως την ευκαιρία να πετύχει ένα μεγαλύτερο σκορ, λόγω των ευκαιριών που είχε στον αγώνα. 



ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ (Αριστοτέλης Μεταξούλης): Παπανικολάου, Μεταξούλης, Κουμπαρούλης, Ντερές, Καρανίκας, Παπαθανασίου, Μουρκογιάννης (65΄ Μαχαλιώτης), Κούσουλας, Κουκουρδέλης (70΄ Κογκόλης), Κοντοπάνος (46΄ Βλαχάκης), Πιέρρος, 

ΠΑΙΑΝΙΑ ΜΑΣΤΡΟΥ (Στέφανος Ράπτης): Μακρής, Κουτσοθόδωρος Α. , Γάρος (51΄ Τσακαλώζος), Σύρρος Α., Μπαρέτας, Ντίνος, Καστανάς, Κονταρής (82΄ Κουτσοθόδωρος), Σύρρος Γ., Κουτσοθόδωρος Σ. (66΄ Κατσαδούρης), Κουτσουπιάς.


Με αρκετό κόσμο στο γήπεδο !!!!