16 Σεπτεμβρίου 2015

Μπορούσε περισσότερα γκολ ο Τρίκαρδος στο φιλικό με τον Αστέρα Κεφαλοβρύσου

Τρίτο τεστ φιλικών για τον Τρίκαρδο που θετικό είναι για την εποχή και με το παραπάνω.
Η ομάδα του Άρη Μεταξούλη νίκησε άνετα με 1-3 τον Αστέρα με σκόρερ τον Κουκουρδέλη και τον Κοντοπάνο ενώ έχασε σωρεία ευκαιριών για μεγαλύτερο σκορ.
Οι γηπεδούχοι που αγωνίζονται στην Β' κατηγορία προηγήθηκαν με 1-0 και είχαν και δοκάρι επίσης παρόλη την πίεση που δεχόταν από τον Τρίκαρδο.

Κάπου εκεί αφυπνίστηκαν οι παίκτες της Κατοχής και με την κατοχή μπάλας αλλά και ωραίους αυτοματισμούς ισοφάρισαν με τον Κουκουρδέλη που έληξε και το πρώτο ημίχρονο με αυτό το σκορ.
Στο δεύτερο ημίχρονο ο Τρίκαρδος πίεζε τον Αστέρα και με ωραίο πλασάρισμα ο Κουκουρδέλης ψηλοκρέμασε τον  τερματοφύλακα κάνοντας το 1-2.
Ήταν θέμα χρόνου η ομάδα να βάλει κι άλλο γκολ και ήρθε μετά από ωραία σεντρα του Κουκουρδέλη το υπέροχο κοντρόλ του Κοντοπάνου και το highligh γκολ με σουτ διαγώνιο στο απέναντι γάμα της αντίπαλης εστίας.
Χάθηκαν πολλές ευκαιρίες αλλά το σημαντικό είναι όχι μόνο το σκορ αλλά η όλη παρουσία της ομάδας που έβγαζε αυτοματισμούς και ήταν ομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο.
Πολλές οι απουσίες παικτών από την ομάδα στο συγκεκριμένο φιλικό αλλά δεν πτόησε κανέναν σε αυτό που βγαίνει στο γήπεδο.
Συνεχίζουμε την προσπάθεια για να επαναφέρουμε τον Τρίκαρδο στις κατηγορίες που ανήκει.