24 Σεπτεμβρίου 2015

Δυνατό τεστ και ήττα στο κύπελλο για τον Τρίκαρδο από τον Ατρόμητο στο Αντίρριο

Την ήττα με 4-1 γνώρισε ο Τρίκαρδος από τον καλύτερο και πιο έτοιμο Ατρόμητο Ααντιρρίου που αγωνίζεται και δυο κατηγορίες πάνω από την ομάδα της Κατοχής.
Ο Ατρόμητος προηγήθηκε με σκορ 4-0 τα τρία γκολ φάση καρμπόν. Ο δε Τρίκαρδος μπήκε φοβισμένα στον αγωνιστικό χώρο και χωρίς να το καταλάβει σε ένα διάστημα 20 με 25 λεπτά δέχθηκε 4 γκολ και μείωσε με τον νεοαποκτηθέν επιθετικό του Κοντοπάνος.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα πατούσε καλύτερα στο γήπεδο  και είχε καλές στιγμές για να σκοράρει σε κάποιες κλασσικές ευκαιρίες όπως το χαμένο πέναλτι.
Με 20 μέρες προετοιμασίας η ομάδα δεν είναι έτοιμη στο βαθμό που θα πρεπε και για αυτό έκανε κάποια αβίαστα λάθη και η αμυντική λειτουργία παρουσίαζε νεκρά διαστήματα.
Τα μηνύματα του δεύτερου ημιχρόνου ήταν θετικά και η ομάδα θα παρουσιαστεί σε ετοιμότητα για το σκοπό της που δεν είναι άλλος από την άνοδο στην Β΄ κατηγορία.
Το ΔΣ του Τρικάρδου ευχαριστεί θερμά την ομάδα του Αντιρίου για την άψογη φιλοξενία και συμπεριφορά ως προς το σύλλογό μας και τους εύχεται καλή συνέχεια στο θεσμό του κυπέλλου αλλά και στο δύσκολο πρωτάθλημα της Α' κατηγορίας ΕΠΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ.
Ο Τρίκαρδος συνεχίζει την προετοιμασία του για την ετοιμότητα του πρωταθλήματος αλλά με σημαντικές απουσίες των τραυματισμένων από το σημερινό παιχνίδι, Δ. Αυγέρη (4 εβδομάδες εκτός και Κ. Γκασούκα ( 6 Εβδομάδες εκτός), επίσης να σημειώσουμε τις σημαντικές απουσίες των Καρατζογιάννη, Κούσουλα και Ντερέ.