17 Σεπτεμβρίου 2015

Συνέχεια καθαρισμού στους πεζόδρομους της Κατοχής και δημόσιους χώρους - χτύπησε ξανά ο νεαρός που έριξε το μνημείο στην Κατοχή αυτή τη φορά σπάζοντας λάμπες πλατείας


  • Συνεχίζουν τα συνεργεία του δήμου τον καθαρισμό στα πεζοδρόμια από σκουπίδια και αγριόχορτα στο δρόμο προς το 1ο δημοτικό σχολείο. Πριν λίγες ημέρες καθάρισαν και τις δυο εισόδους του χωριού μας. 
  • Για άλλη μια μέρα η πάνω πλατεία του χωριού είναι το βράδυ χωρίς φώτα αλλά όχι από φυσιολογική φθορά ή ζημιά. Ο γνωστός άγνωστος μικρός που έριξε και το μνημείο των πεσόντων έριχνε πέτρες και για το κέφι του έσπασε τις λάμπες από τις κολώνες φωταγώγησης της πλατείας. 

Οι γείτονες εκνευρισμένοι ζητούν όχι μόνο την αποκατάσταση της ζημιάς αλλά και την παραδειγματική τιμωρία αφού η κατάσταση ξεφεύγει.
Ενημερώθηκε άμεσα το βράδυ ο πρόεδρος της δημοτικής κοινότητας Κατοχής κ. Γρ. Τρούπος και θα κάνει όλες τις απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση αλλά και την σύσταση για όσους προκαλούν ζημιά με τις ανάλογες συνέπειες.
Ίσως ένα παραδειγματικό τσουχτερό πρόστιμο στις οικογένειες αυτών που κάνουν το χόμπι τους με ζημιές να είναι μια καλή λύση.