04 Αυγούστου 2015

Παραλία Λούρου: Γεμάτη ακαθαρσίες η θάλασσα

680x382_680_382_imagesmadeimagesremotehttp_cretalive.s3.amazonaws.com109213lymata1_509_382_s.jpg
Ιδιωτικά σκάφη είχαν αγκυροβολήσει πολύ κοντά στην ακτή με αποτέλεσμα η θάλασσα σύμφωνα με πληροφορίες να γεμίσει με ακαθαρσίες και να έχει αποκτήσει ένα άσχημο καφετί χρώμα και να υπάρχει διάχυτη δυσωδία.
Η ώρα ήταν τέτοια που η παραλία ήταν γεμάτη κόσμο όλων των ηλικιών και από κανέναν δεν πέρασε απαρατήρητο το συμβάν αλλά και η απαίσια εικόνα.
Οι αντιδράσεις ποίκιλαν. Πολλοί ήταν εκείνοι που δυσανασχέτησαν ενώ άλλοι ήταν πιο ήρεμοι «σαν να τους είχε ξανασυμβεί». Κάποιοι μάλιστα έλεγαν μεταξύ τους ότι το έχουν αντιμετωπίσει ξανά αυτό το θέαμα.
Αυτές τις μέρες που οι θερμοκρασίες είναι τόσο υψηλές οι πολίτες αποζητούν ένα μέρος να δροσιστούν γύρω από την πόλη του Αγρινίου και πρέπει, να είναι διασφαλισμένη η καθαρότητα της παραλίας που επισκέπτονται οι ίδιοι και οι οικογένειές τους.
Είναι θέμα υγείας και υγιεινής.
Η χθεσινή κατάσταση στην παραλία του Λούρου ας υποθέσουμε ότι ήταν ένα μεμονωμένο συμβάν. Σήμερα τα πάντα ξαναβρήκαν την φυσιολογική τους κατάσταση και η παραλία πλέον δέχθηκε χωρίς καμιά δυσάρεστη έκπληξη τους λουόμενους για να δροσιστούν.

Έρση Βλάχου
Σπουδάστρια Δ ΙΕΚ Αγρινίου

agrinioreport.com