17 Ιουνίου 2015

2o Δημοτικό Κατοχής - ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

                                    ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

Μετά το τέλος της σχολικής χρονιάς , αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω:

·         Τους εκπαιδευτικούς του σχολείου μας που εργάστηκαν με αγάπη, μεράκι και φιλότιμο όλη χρονιά. Υλοποίησαν τους στόχους που έθεσαν στην αρχή, σε διδακτικό και παιδαγωγικό επίπεδο. Πάσχισαν και το τελικό αποτέλεσμα, της προόδου των μαθητών τους επιβραβεύει. Να σημειωθεί πως εκπαιδευτικοί του σχολείου μας, μπορούσαν να εργαστούν σε σχολείο έξω από το σπίτι τους , αλλά
διανύουν καθημερινά έως και 120 χιλιόμετρα για βρίσκονται στον εργασιακό χώρο του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατοχής, που τόσο  αγαπούν.

·         Το Σύλλογο Γονέων και κηδεμόνων του σχολείου μας, που βρίσκεται δίπλα μας κάθε στιγμή. Η βοήθειά τους σημαντικότατη. Στηρίζουν υλικά και ηθικά το σχολείο. Συμμετείχαν σε πάρα πολλές εκδηλώσεις (συμμετοχή στη γιορτή λήξης, προσφορά αναμνηστικών  στους μαθητές Χριστούγεννα ,Πάσχα, διοργάνωση διήμερης εκδρομής στα Τρίκαλα, αποκριάτικος χορός, γλέντι την Τσικνοπέμπτη στην αυλή του σχολείου, αναμνηστικά ξύλινα ρολόγια στους αποφοίτους του σχολείου, δημιουργία προσκλήσεων της γιορτής λήξης,κά). Πάντα το σχολείο μας είχε δυναμικό και δραστήριο Σύλλογο Γονέων και η άριστη συνεργασία του με τους εκπαιδευτικούς, το κάνει να  ξεχωρίζει.

·         Τους μαθητές μας , που μας χάρισαν μια ανεπανάληπτη βραδιά το Σάββατο, στην αυλή του σχολείου μας. Μαζί με τους δασκάλους τους δούλεψαν πάνω από ένα μήνα τη σχολική γιορτή. Δε διαμαρτυρήθηκαν, αλλά δούλεψαν με μεράκι και μεγάλη ευχαρίστηση, παρουσιάζοντας αυτό το θαυμάσιο αποτέλεσμα.  Αν και μικροί το Σαββατόβραδο της 13ης Ιουνίου, ήταν οι μεγάλοι πρωταγωνιστές και δίκαια κέρδισαν το χειροκρότημα  την αγάπη και το θαυμασμό όλων μας.

                           Τελειώνοντας, εύχομαι σε όλους καλό καλοκαίρι
                                                                 Δημήτριος Λαχανάς
                                          Διευθυντής 2ου Δημοτικού Σχολείου Κατοχής