26 Μαΐου 2015

Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού και χαλαζόπτωση!: Πού θα χτυπήσει η κακοκαιρία

kakoiria21Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού εξέδωσε την Τρίτη 26 Μαΐου η ΕΜΥ – Βροχές και καταιγίδες στο μεγαλύτερο μέρος της χώρας – Χαλάζι στο Ιόνιο και την Ήπειρο

Αλλάζει το σκηνικό του καιρού από το βράδυ της Τρίτης 26 Μαΐου. Η κακοκαιρία που θα πλήξει την Ελλάδα για τις επόμενες ημέρες θα συνεχιστεί μέχρι και την Παρασκευή 29
Μαΐου, όταν θα εξασθενίσουν τα φαινόμενα.
Η κακοκαιρία θα ξεκινήσει τις βραδινές ώρες της Τρίτης με βροχές και καταιγίδες που θα εκδηλωθούν σε Πελοπόννησο, Κυκλάδες, Κρήτη, Δωδεκάνησα, αλλά και στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου.
Χαλαζόπτωση την Τετάρτη και την Πέμπτη στα δυτικά της χώρας
Βροχερός θα είναι την Τετάρτη 27 Μαΐου ο καιρός στα δυτικά της Ελλάδας, με ισχυρές βροχές σε Ιόνιο, Ήπειρο, Δυτική Στερεά, που πιθανότατα θα συνοδεύονται τοπικά από χαλαζοπτώσεις και ισχυρούς ανέμους.

Η κακοκαιρία θα επεκταθεί και στην υπόλοιπη χώρα εκτός από την Κρήτη. Τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν το βράδυ σε Ιόνιο και ηπειρωτικά. 
Παρόμοιο θα είναι το σκηνικό του καιρού και την Πέμπτη 28 Μαΐου σε ολόκληρη τη χώρα, με βροχές στα ηπειρωτικά κυρίως τις απογευματινές ώρες. Πιθανότατα θα πνέουν ισχυροί άνεμοι, ενώ υπάρχει και περίπτωση χαλαζόπτωσης. 
Την Παρασκευή, τα φαινόμενα θα αρχίσουν να εξασθενούν.
newsbomb.gr