22 Μαΐου 2015

Το πρόγραμμα του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα διαψεύδει τον Περιφερειακό Σύμβουλο για το θέμα της «απουσίας» του από την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας.

Το πρόγραμμα του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα διαψεύδει τον Περιφερειακό Σύμβουλο

Το πρόγραμμα του Περιφερειάρχη Απόστολου Κατσιφάρα διαψεύδει κατηγορηματικά τον Περιφερειακό Σύμβουλο όσον αφορά το θέμα της «απουσίας» του από την Περιφερειακή Ενότητα Αιτωλοακαρνανίας.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα από το πρωί ο Περιφερειάρχης βρίσκεται στην Αθήνα μαζί με την Ευρωπαία Επίτροπο, αρμόδια για την Περιφερειακή Πολιτική, Κορίνα Κρέτσου, η οποία θα είναι και η κεντρική ομιλήτρια στην αυριανή ημερίδα που διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας στο Περδικάκι Αιτωλοακαρνανίας.
Επιπλέον, σήμερα το απόγευμα ο Περιφερειάρχης εκτός από το ΙΤΕ/ΙΕΧΜΗ στο Πλατάνι Πατρών, θα επισκεφθεί τη γέφυρα Ρίου-Αντιρρίου, το εργοτάξιο της Ιονίας Οδού και το Μεσολόγγι, ενώ αύριο μετά την ημερίδα θα βρεθεί σε έργα που υλοποιούνται στην Αιτωλοακαρνανία παρουσία της Επιτρόπου.
Εκτός και εάν η Παλιοβούνα, το Μεσολόγγι και το Περδικάκι που θα βρεθεί σήμερα και αύριο ο Περιφερειάρχης και είναι στο πρόγραμμα της επίσκεψης της Ευρωπαίας Επιτρόπου στη Δυτική Ελλάδα, δεν είναι γνωστά στον Περιφερειακό Σύμβουλο.
Σημειώνεται ότι πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη της νέας Επιτρόπου στην Ελλάδα και τέθηκε ως επίκεντρο η Αιτωλοακαρνανία και μάλιστα με ημερίδα που διοργανώνει η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας.
Αυτή η Περιφερειακή Αρχή, από το Περδικάκι μέχρι το Γιαννιτσοχώρι και από το Άκτιο μέχρι τα Καλάβρυτα, λειτουργεί με περιφερειακή συνείδηση και όχι με τοπικιστικές αντιλήψεις.
Εκ μέρους
του Γραφείου Τύπου

της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας