30 Μαρτίου 2015

Τάσος Φραγκαναστάσης: ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΔΑΝΕΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ “ΣΩΣΟΥΝ” ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ “ΧΑΝΤΑΚΩΣΟΥΝ” (video)

ΜΑΣ ΕΔΩΣΑΝ ΔΑΝΕΙΑ ΟΧΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ “ΣΩΣΟΥΝ” ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ “ΧΑΝΤΑΚΩΣΟΥΝ”
 Καθημερινά γίνεται πλέον όλο και πιο φανερό ότι η Ελλάδα δεν είναι όπως την παρουσίαζαν οι Προτεστάντες τις πρώτες ημέρες εκδήλωσης της οικονομικής κρίσης. Οι Έλληνες δεν τα "έφαγαν" από τους υπολοίπους. Τα δάνεια, που τους έδωσαν, δεν τα πήραν οι ίδιοι, για να τα καταναλώσουν εις υγείαν των κορόιδων δανειστών .Δεν τα είδαν καν αυτά τα χρήματα. Τους "χρέωναν" χρήματα, τα οποία προορίζονταν για να σώσουν τις μεγάλες προτεσταντικές τράπεζες, οι οποίες ήταν αυτές που κυρίως δάνειζαν στην Ελλάδα τής διαφθοράς. Τα δάνεια, που τους έδωσαν, είναι αυτά, τα οποία δίνουν οι οικονομικοί "δολοφόνοι", προκειμένου να αρπάξουν τις πατρίδες των λαών. Ο ελληνικός λαός σε όλα αυτά δεν είχε συμμετοχή και βεβαίως κανένα κέρδος.
ΤΟ 1990 ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΕΠΙΤΕΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 Μια επίθεση "ύπουλη", η οποία βασίστηκε στην καταπάτηση της έννοιας της εμπιστοσύνης μεταξύ των Εταίρων της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Οι ίδιοι Γερμανοί, οι οποίοι στη Γερμανία έκαναν "μεταρρυθμίσεις" που στόχευαν στην "οικονομία", στην Ελλάδα είχαν αμολήσει τους Χριστοφοράκους, τους Τσαμάζ και τους Σκαρπέληδες για να κάνουν το ακριβώς αντίθετο. Τους έστειλαν εκεί, για να διαφθείρουν την πολιτική της ηγεσία και να αλώσουν την οικονομία της .Εύκολη υπόθεση, αν σκεφτεί κάποιος ότι ο γερμανοτραφής Σημίτης ήταν αδερφός διοικητή  των γερμανικών μυστικών υπηρεσιών.
ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΑΝ ΜΕ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΝ “ΜΥΘΟ” ΤΗΣ ΙΣΧΥΡΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αυτοί καλλιέργησαν με ψευδή στοιχεία τον "μύθο" τής ισχυρής Ελλάδας, προκειμένου να ενθαρρυνθεί η σπατάλη. Αυτοί "επιδοτούσαν" με όλους τους τρόπους την κατανάλωση γερμανικών προϊόντων. Οι ίδιοι οι Γερμανοί, οι οποίοι έβαλαν "μαχαίρι" σε όλες τις δημόσιες επενδύσεις, μέσω των διεφθαρμένων Ελλήνων πολιτικών τής "λίστας" Siemens είχαν αποφασίσει να βάλουν την Ελλάδα να επενδύσει στα πάντα, υπό τους χειρότερους - αλλά συμφέροντες για τη Γερμανία - όρους. Οι ίδιοι οι Γερμανοί, δηλαδή, ήταν υπεύθυνοι για τη μετατροπή τής Ελλάδας σ' αυτό που στη συνέχεια θα κατηγορούσαν. Αυτοί ήταν υπεύθυνοι για τη λανθασμένη "κατεύθυνση" που πήρε η Ελλάδα και τη μετέτρεψε σε "μια σπάταλη, υπερχρεωμένη και ανεύθυνη χώρα".
Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ! ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ
Οι τοκογλύφοι έστειλαν μετά την επανάσταση τον Όθωνα να μας "κυβερνήσει" και βεβαίως να εξασφαλίσουν τα δάνειά τους. Μαζί με τον εκλεκτό των τοκογλύφων κατέφτασε μαζί του κι ένας στρατός "μπράβων" .Πάνω από 4000 Βαυαροί στρατιώτες, οι οποίοι σύντομα πλαισιώθηκαν και με άλλους "εθελοντές". Ό,τι διαθέσιμο "σκουπίδι" υπήρχε στην Πρωσία και τη Βαυαρία έφτασε στην Ελλάδα ως μισθοφόρος των τοκογλύφων και με "διαβατήριο" "φιλέλληνα". Σε μια Ελλάδα με διαλυμένη οικονομία, αποψιλωμένο πληθυσμό και ανύπαρκτη οικονομική δραστηριότητα, ήρθαν οι "Φιλέλληνες" και απαιτούσαν να πληρώνονται σε μισθούς Βαυαρίας . Σε μια ελεύθερη αλλά "σακατεμένη" Ελλάδα των 750 χιλιάδων εξουθενωμένων από την κακουχία Ελλήνων, ήρθαν οι "μπράβοι" για να "κονομήσουν". Σε μια χώρα διαλυμένη και εξουθενωμένη από την καταστροφή που "συνόδευε" την Επανάσταση και με πληθυσμό μικρότερο απ' αυτόν της σημερινής Θεσσαλονίκης, ήρθαν κοντά στις δέκα χιλιάδες άνθρωποι να πληρώνονται με μισθούς Βαυαρίας ...συν τα "εκτός έδρας".
ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΗΤΑΝ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ
Δική τους απαίτηση ήταν να υπάρχουν στην Ελλάδα τόσες χιλιάδες Γερμανών στρατιωτών. Έτσι κι αλλιώς τζάμπα τους έβγαινε. Με τα δάνεια που έδιναν στην Ελλάδα θα πληρώνονταν όλοι αυτοί. Γιατί τους ήθελαν εκεί; Για να λειτουργούν ως "νταβατζήδες" τους .Να διαλύσουν τους επαναστάτες .Να σκοτώσουν τους ήρωες της Επανάστασης .Να τους ωθήσουν προς τη Ρωσία. Γιατί; Για να τους τιμωρήσουν στη συνέχεια σαν αχάριστους φιλορώσους .Για να εμφανίζονται ότι έχουν το ηθικό "δικαίωμα" να τιμωρούν τους Έλληνες, αλλά και την ιερή "υποχρέωση" να διατηρούν την Ελλάδα στη "σφαίρα" τής Δύσης και άρα και της "προόδου".
Η ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΡΚΩΣ ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ
Προδομένη από τους διορισμένους από τους τοκογλύφους ηγέτες της .Προδομένη από βασιλείς, οι οποίοι στην πλειοψηφία τους ήταν Γερμανοί ανθέλληνες. Γερμανοί, οι οποίοι είχαν συγκρουόμενα συμφέροντα με τους Έλληνες υπηκόους τους. Γερμανοί, οι οποίοι είχαν πάντα έτοιμη την "οικοσκευή" τους, για να εγκαταλείψουν ακόμα και νύχτα την Ελλάδα. Αυτοί "έσκαβαν" την Αττική γη σαν "τυφλοπόντικες", για να δημιουργήσουν τούνελ διαφυγής κάτω από τα παλάτια τους.
ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑ ΑΡΜΑΝΣΜΠΕΡΓΚ ΣΤΗΘΗΚΕ Η «ΦΑΜΠΡΙΚΑ» ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
 Πάνω στον σχεδιασμό τού Άρμανσμπεργκ, ο οποίος στηριζόταν στη διαφθορά και τον δωσιλογισμό, λειτουργούσε και εξακολουθεί να λειτουργεί η Ελλάδα. Εκείνος ο σχεδιασμός είχε ως στόχο να κάνει το αρχικό λάθος τού δανεισμού τού ελληνικού κράτους μόνιμο λάθος. Εκείνος ο σχεδιασμός είχε ως στόχο να "δέσει" μόνιμα την Ελλάδα στην "παγίδα" των τοκογλύφων και βέβαια να μονιμοποιήσει τη γερμανική Κατοχή σ' αυτήν. Το αρχικό "τραύμα" το έκαναν "καρκίνο". Αρκεί να σκεφτεί κάποιος ότι το αρχικό χρέος τής Επανάστασης του 1821 το πληρώναμε μέχρι το 1978. Πώς γινόταν αυτό; Από το δεύτερο δάνειο και μετά τον έλεγχο του ελληνικού δανεισμού δεν τον είχαν Έλληνες .Τον έλεγχο τον είχαν "Άγγλοι" τραπεζίτες και το Φιλελληνικό Κομιτάτο, που παρίσταναν τους αντιπροσώπους των Ελλήνων . Τι έκαναν όλοι αυτοί; .Κάθε φορά που έπρεπε να ξεπληρώσουν ένα παλιό δάνειο, έπαιρναν ένα νέο ακόμα μεγαλύτερο δάνειο από το προηγούμενο και εφόσον αύξανε το χρέος, επιβαρύνονταν οι όροι του. Καταλάβατε τώρα ότι Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΗΚΕ ! Καταλάβατε τώρα ότι Η ΕΛΛΑΔΑ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ.