08 Μαρτίου 2015

Ο Σλοβάκος πρωθυπουργός ζητά να μείνουν χωρίς ρεύμα και σπίτι οι Έλληνες.


ΝΤΡΟΠΗ: Ο Σλοβάκος πρωθυπουργός ζητά να μείνουν χωρίς ρεύμα και σπίτι οι Έλληνες.

Σε ένα απίστευτο ανθελληνικό κρεσέντο ο ανεκδιήγητος πρωθυπουργός της Σλοβακίας Ρόμπερτ Φίκο τόλμησε να δηλώσει ότι οι έλληνες θα πρέπει να μείνουν με το ρεύμα κομμένο και χωρίς σπίτια χρησιμοποιώντας το επιχείρημα της φτωχής Σλοβακίας που δεν μπορεί να πληρώνει άλλο τους Έλληνες.
«Δεν είναι δυνατόν από τη μια πλευρά να θέλουν να κουρέψουν το χρέος ή να επεκτείνουν τα δάνεια και από την άλλη να ανακοινώνουν ότι θα δώσουν δωρεάν ενέργεια στο λαό. Ή θα δώσουν δωρεάν στέγαση στο λαό. Δεν είναι δυνατόν» είπε ανερυθρίαστα ο πρωθυπουργός της Σλοβακίας.
 
Στην συνέντευξή του στους Financial Times ο Ρόμπερτ Φίκο τόνισε επίσης ότι η Ευρώπη είναι τώρα πιο προετοιμασμένη για ένα σοκ (Grexit).
«Ολοι ξέρουν ότι έχουμε λύσεις και πως ακόμα και ένα Grexit δεν θα ήταν τόσο επικίνδυνο όπως θα ήταν πριν από δυο, τρία ή τέσσερα χρόνια» υπογράμμισε ο Ρόμπερτ Φίκο.
Ο 50χρονος πολιτικός, που προέρχεται από το Κομμουνιστικό κόμμα, και στην συνέχεια δημιουργήσε το Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα, σημείωσε στους Financial Times «Θα ήταν απίθανο να εξηγήσω στο κοινό ότι η “φτωχή” Σλοβακία θα πρέπει να αποζημιώσει την Ελλάδα. Να εξηγήσω ότι πρέπει να δώσουμε λεφτά στους Ελληνες για τους μισθούς και τις συντάξεις τους; Αδύνατον. Αδύνατον».

mikroskopio.gr