19 Ιανουαρίου 2015

Η ΑΝΟΧΗ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ...


Με έκπληξη διαβάσαμε το ρεπορτάζ του nafpaktia news, που βρέθηκε χθες το απόγευμα στο Παπαχαραλάμπειο με την κάμερα του, προκειμένου να καλύψει το μεγάλο ντέρμπι κορυφής.
Πιο συγκεκριμένα, η έκπληξη μας είναι μεγάλη αφού από το ρεπορτάζ με τίτλο «Ήττα από τον Όμηρο…. Με παράπονα από την διαιτησία για τον Ναυπακτιακό.» , προκύπτει ότι ο Αστέρας αδικήθηκε και ο Όμηρος πήρε το ντέρμπι κατά τύχη!

Το ωραίο είναι ότι το "αξιόπιστο" ρεπορτάζ αναδημοσιεύτηκε και από άλλο site χωρίς βέβαια να μπει στον κόπο να διασταυρώσει του λόγου το αληθές...
Ευτυχώς για την ομάδα μας η κάμερα τους τα "λέει όλα" ή μάλλον τα μισά!
Διότι όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι έδειξαν αρκετές φάσεις.
Αυτό που δεν έδειξαν αλλά και δεν ανέφεραν έστω , είναι τα «ωραία» που έγιναν στην ανάπαυλα από οπαδούς του Ναυπακτιακού Αστέρα , κατά των ποδοσφαιριστών μας , και συγκεκριμένα κατά του Τάσου Αποστολίδη ο οποίος χτυπήθηκε από μπουκάλι με νερό και βρέθηκε στο έδαφος ,αλλά και κατά των διαιτητών με ρίψεις δεκάδων μπουκαλιών και άλλων αντικειμένων , με προπηλακισμούς από άτομα που βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο?????? αλλά και από δυο οπαδούς που εισέβαλαν κινούμενοι απειλητικά εναντίον ποδοσφαιριστών μας και διαιτητών. Ευτυχώς οι διαιτητές του αγώνα τα αναφέρουν όλα στο φύλλο αγώνα.
Επίσης η απορία μας είναι γιατί το ρεπορτάζ τελειώνει στο 61'?
Δεν είχε μπαταρία αγώνας τελείωσε στο 61'?Δεν είχε άλλες φάσεις?
Κύριοι το σωστό είναι όταν πρόκειται για ρεπορτάζ ενός ντέρμπι δύο μεγάλων ομάδων όπως ο Αστέρας και ο Όμηρος να το καλύπτεται αντικειμενικά και δίκαια προς σωστή ενημέρωση του φίλαθλου κόσμου που δεν μπόρεσε να δει το ντέρμπι από κοντά.
Επίσης ούτε ο Αστέρας ούτε ο Όμηρος χρειάζονται προπαγάνδα για να χαϊδέψουμε τα αυτιά οργανωμένων οπαδών και μη , δικαιολογώντας ένα κακό αποτέλεσμα. Και οι δύο ομάδες είναι μεγάλες και το αποδεικνύουν με τη μέχρι τώρα πορεία τους.
Τέλος πρέπει να δώσουμε δημόσια πολλά συγχαρητήρια στους ποδοσφαιριστές μας και στο τεχνικό επιτελείο μας για την πανάξια νίκη μας που μας έφερε στην κορυφή.
Ήταν μια νίκη πεντακάθαρη που το σκορ μας αδικεί!!!Άλλωστε πως μπορεί να μιλάει για άδικο αποτέλεσμα η ομάδα που είχε μια μόνο τελική σε όλο το ματς????
Για τυχόν αμφιβολίες σας παραπέμπουμε στις φάσεις του αγώνα από το βίντεο σας.
Καλούμε το site να απαντήσει στα παραπάνω και να συμμορφωθεί αλλιώς να γνωρίζει ότι είναι ανεπιθύμητο στο Νεοχώρι.
Το Σάββατο 24/1 περιμένουμε το φίλαθλο κόσμο για την αναμέτρηση με την ΑΕΜ για να θυμηθούμε παλιές καλές εποχές με γήπεδα γεμάτα!
Περιμένουμε επίσης το άλλο προπαγανδιστικό site να σοβαρευτεί γιατί ο κόσμος δεν τρωει κουτόχορτο...
Υ.Γ. 1. Το γεγονός ότι ο Όμηρος δεν έχει κάνει δηλώσεις και διαμαρτυρίες μην το εκλαμβάνετε ως αδυναμία αλλά ως πολιτισμό!!!
Υ.Γ. 2.Ο ποδοσφαιριστής της ομάδας μας Σταύρος Λαγός ζήτησε δημόσια συγνώμη για το γεγονός ότι πήγε και πανηγύρισε μπροστά σους οπαδούς του Αστέρα! Δεν τους έκανε καμία άσεμνη χειρονομία ούτε και τους έβρισε κάτι που έκαναν οι οπαδοί του Αστέρα από το πρώτο λεπτό! Κι αυτό κύριοι είναι δείγμα πολιτισμού!!!
Υ.Γ. 3.Τις δηλώσεις του προπονητή του Ναυπακτιακού Αστέρα που λέει για το διαιτητή ότι σημάδεψε τον ποδοσφαιριστή Καλαβρουζιώτη για να τον αποβάλει , δεν τις σχολιάζουμε αλλά περιμένουμε από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΣ να το κάνει!!

Ηλίας Μαυράκης Πρόεδρος του Ομήρου Νεοχωρίου