13 Ιανουαρίου 2015

Ο Χρήστος Παΐσιος στις δημόσιες υπηρεσίες της Ναυπάκτου ( Βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας της Νέας Δημοκρατίας)

Σειρά επισκέψεων πραγματοποίησε στις δημόσιες υπηρεσίες της Ναυπάκτου ο υποψήφιος βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα Δημοκρατία, Χρήστος Παΐσιος κατά τη διάρκεια των οποίων έτυχε θερμότατης υποδοχής.
Ο κ.Παΐσιος ξεκίνησε τις επαφές του από το Δημαρχείο της πόλης. Εκεί είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει με το Δήμαρχο Ναυπακτίας, Τάκη Λουκόπουλο, ενώ στη συνέχεια συναντήθηκε και με τους υπαλλήλους του Δήμου. 




Ακολούθως, ο κ.Παΐσιος επισκέφθηκε το Αστυνομικό Τμήμα Ναυπάκτου, το Τμήμα της Τροχαίας, το Λιμεναρχείο, αλλά και την Πυροσβεστική Υπηρεσία. Βασικός σκοπός των επισκέψεων ήταν η στήριξη του υποψήφιου βουλευτή στο έργο που επιτελούν τα Σώματα Ασφαλείας, αλλά και να ακούσει ο ίδιος τα ζητήματα που τους απασχολούν.



Ο υποψήφιος βουλευτής κ.Παΐσιος επιθυμώντας να δηλώσει το ενδιαφέρον του για τα γράμματα και τον πολιτισμό βρέθηκε και στη Δημόσια Κεντρική Παπαχαραλάμπειο Βιβλιοθήκη Ναυπάκτου.



Τέλος, ιδιαιτέρως επικοδομητική ήταν η συνάντηση που πραγματοποίησε ο υποψήφιος βουλευτής με το ιατρικό και διοικητικό προσωπικό του Κέντρου Υγείας της πόλης. Ο κ.Παΐσιος άκουσε με προσοχή τα προβλήματα που του εκτέθηκαν και τα οποία αντιμετωπίζουν καθημερινά οι άνθρωποι που υπηρετούν την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας.