16 Δεκεμβρίου 2014

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Mεσολόγγι (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)

Φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο στο Mεσολόγγι (ΦΩΤΟ-ΒΙΝΤΕΟ)
Στην κεντρική πλατεία Μπότσαρη στο Μεσολόγγι σήμερα το απόγευμα φωταγωγήθηκε το Χριστουγεννιάτικο δέντρο και ξεκίνησε και η λειτουργία της Μαγικής Πόλης.
Πλήθος κόσμου παρακολούθησε την μικρή τελετή στην οποία ο πρόεδρος του Εμποριοβιομηχανικού Συλλόγου Μεσολογγίου κ.Βασίλης Σπυρόπουλος με τον δήμαρχο Ιεράς Πόλης κ.Νίκο Καραπάνο ευχήθηκαν σε όλο τον κόσμο Καλές γιορτές με υγεία και ευτυχία.
Στην συνέχεια οι μικροί επισκέπτες επισκέφτηκαν την Μαγική Πόλη η οποία αποτελείται απο το σπίτι των ξωτικών, το γλυκόσπιτο, το σπίτι του Άγιου Βασίλη ,τρενάκι άλλα παιχνίδια για μικρά παιδιά και φυσικά για όλες τις ηλικίες το παγοδρόμιο.



xristoygenna mesologgi_onairnewsxristoygenna mesologgi_onairnews2xristoygenna mesologgi_onairnews3xristoygenna mesologgi_onairnews4


xristoygenna mesologgi_onairnews5xristoygenna mesologgi_onairnews6xristoygenna mesologgi_onairnews7xristoygenna mesologgi_onairnews8xristoygenna mesologgi_onairnews9xristoygenna mesologgi_onairnews10xristoygenna mesologgi_onairnews11xristoygenna mesologgi_onairnews12
onairnews.gr