23 Νοεμβρίου 2014

Η διοίκηση της ομάδας του Τρικάρδου αναρωτιέται "τις πταίει;"

Πανηγυρίζουν συγκεκριμένοι με την κατάσταση του Τρικάρδου αλλά ο κόσμος θα μάθει "ΤΙΣ ΠΤΑΊΕΙ"

Η διοίκηση της ομάδας του Τρικάρδου αναρωτιέται το εξής:

  1. Η Κατοχή που ως πριν λίγα χρόνια είχε 2 ομάδες με τουλάχιστον 20 ποδοσφαιριστές η κάθε μία χωρίς τα παιδικά τμήματα και μάλιστα ήταν ανταγωνιστικό σύνολο και οι δυο. Αλήθεια που πήγαν όλοι αυτοί οι ποδοσφαιριστές;
  2. Εδώ και 3 χρόνια η ομάδα της Κατοχής έχει σκορπίσει παίκτες εδώ κι εκεί αλλά και η νοοτροπία που επικρατεί είναι ο χλευασμός των παιδιών που συνεχίζουν και παίζουν και η απογοήτευση που υπάρχει με τις ευλογίες των ιδίων Κατοχιανών. 
  3. Αλήθεια πως σας φαίνεται αγαπητοί μου συγχωριανοί όταν Κατοχιανός παίρνει τηλέφωνο πρόεδρο - παράγοντα αντίπαλης ομάδας να μη δεχτεί πολλά ο Τρίκαρδος γιατί είναι μικροομάδα; Ποιος αλήθεια έκανε τον Τρίκαρδο μικροομάδα; Τα παιδιά που συνεχίζουν δεν έχουν καλή ψυχολογία γιατί δέχονται την κριτική συγκεκριμένων οι οποίοι επιθυμούν πανηγυρικά την καταστροφή του Τρικάρδου και αυτό φάνηκε τα 3 τελευταία χρόνια;
  4. Παρέδωσαν ομάδα διαλυμένη και σκορποχώρι, την παρέδωσαν με τα χίλια ζόρια τέλη Ιουλίου και με παίκτες φευγάτους, με παίκτες που αγαπούσαν το σύλλογο και τελικά είναι σε άλλες ομάδες και μάλιστα με καλή παρουσία που θα μπορούσαν να προσφέρουν πολλά στην ομάδα. 
  5. Αν η Κατοχή έχει μόνο 10 παίκτες και οι άλλοι είναι άμπαλοι όπως τους βαφτίζουν οι επιτήδειοι τότε τι να πούμε. Εμείς στεκόμαστε δίπλα στους παίκτες με την συμβουλή: ΚΑΤΕΒΕΊΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΣΗΚΩΣΤΕ ΕΓΩΙΣΜΌ ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΕΙΞΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΦΤΗΝΗ ΛΥΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ.
  6. Τέλος θέλουμε τους παίκτες με εγωισμό και σεβασμό κοντά μας και εμείς όπως και να χει συνεχίζουμε και στηρίζουμε, επίσης θέλουμε τους Κατοχιανους, υγιής ως χαρακτήρες, φίλους της ομάδας να στηρίξετε αυτά τα παιδιά να σηκώσουν το βάρος της δύσκολης χρονιάς που αγωνίζονται χωρίς γήπεδο. 
Εκ της διοικήσεως
ΈΝΩΣΗ ΑΟΚ - ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ