18 Οκτωβρίου 2014

Όμηρος vs Ναυπακτιακός Αστέρας 1-3 [φώτο] - Αποτελέσματα υπολοίπων αγώνων και βαθμολογία

Ημέρα κατάλληλη για ποδόσφαιρο και το ντέρμπι της Α κατηγορίας ΕΠΣ Αιτ/νιας στο γήπεδο Νεοχωρίου μεταξύ του Ομήρου και Ναυπακτιακού Αστέρα προμήνυε έναν δυνατό αγώνα και με θέαμα.

Γκολ είχε πολλά 4 τον αριθμό αλλά η τύχη χαμογέλασε στην πολύ καλύτερη Ναύπακτο.
1-3 το σκορ του αγώνα με έναν Όμηρο να ξεκινάει νωθρά και τον Αστέρα να επιβάλλει το ρυθμό του. Οι φιλοξενούμενοι είχαν πριν ανοίξουν το σκορ 3 κλασσικές ευκαιρίες αλλά ο τερματοφύλακας του Νεοχωρίου έκανε εκπληκτικές επεμβάσεις. Ο Όμηρος φαινόταν ότι δεν ήταν σε καλή μέρα και δεν έβρισκε τα πατήματά του, ώσπου σε μια επίθεση του Αστέρα είχαμε την ανατροπή στην περιοχή και δίκαια πέναλτι. Με την εκτέλεση της εσχάτης των ποινών η ομάδα της Ναυπάκτου προηγείται 0-1. Δεν πρόλαβαν να συνέλθουν οι παίκτες του Ομήρου και να το λάθος στην άμυνα σε φάση ακίνδυνη ο αμυντικός επιστρέφει την μπάλα στον τερματοφύλακα, πολύ αργή η επιστροφή και ο επιθετικός του Αστέρα 0-2 με εύστοχο πλασέ. Μια - δυο ευκαιρίες για τον Όμηρο στο πρώτο ημίχρονο χωρίς να ανησυχήσει ιδιαίτερα ο αντίπαλος γκολκίπερ.
Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Νεοχωρίου είχε τον έλεγχο αλλά χωρίς σημαντικές ευκαιρίες ως και τη στιγμή που κερδίζει πέναλτι και στην εκτέλεση η μπάλα πήγε πάνω από τα δοκάρια άουτ.
Η ομάδα του Νεοχωρίου πίεζε χωρίς όμως αυτοματισμούς αλλά δημιουργούσε φάσεις για γκολ. Ο Αστέρας στο παιχνίδι των αντεπιθεσεων ήταν επικίνδυνος αλλά ήταν σε καλή μέρα ο τερματοφύλακας που και εξουδετέρωνε τα φαρμακερά σουτ.
Στα μέσα του 2ου ημιχρόνου και το 0-3 με ατομική ενέργεια του επιθετικού που άδειασε την άμυνα των γηπεδούχων και πλάσαρε εξαιρετικά.
Κι άλλο πέναλτι για τον Όμηρο με το οποίο μπήκε και το μοναδικό γκολ των γηπεδούχων.
Έγιναν κάποιες φάσεις για τον Όμηρο που θα μπορούσε να μειώσει αλλά και να δεχτεί γκολ. έτσι τελείωσε και το παιχνίδι.
Μια ήττα που ίσως κάνει καλό στον Όμηρο και τον αφυπνίσει για τη δύσκολη συνέχεια του πρωταθλήματος.  
Πολύς κόσμος στο γήπεδο από Νεοχώρι, Κατοχή και περίχωρα αλλά και από τη Ναύπακτο για να παρακολουθήσουν το παιχνίδι. Το ωραίο είναι ότι όλοι ήταν ανακατωμένοι χειροκροτούσαν τις προσπάθειες της ομάδας τους και δεν υπήρξε καν ένταση μεταξύ των φιλάθλων.
Ενέργειες που δείχνουν πολιτισμό.
Πολύ καλή η οργάνωση της διοίκησης του Ομήρου που επικοινωνιακά και στην πράξη όπως αποδείχτηκε έχει φέρει κοντά τον κόσμο και την ομάδα αλλά και στον κόσμο αξίζουν μπράβο που στηρίζουν έμπρακτα αυτά τα παιδιά και έχουν αποτέλεσμα. Γίνονται παράδειγμα σε όλους μας.






olatagoal.gr