Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014

Συνεδριάζει εκτάκτως την Πέμπτη η Οικονομική Επιτροπή

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
Τετάρτη, 15 Οκτωβρίου 2014

Δελτίο Τύπου
Συνεδριάζει εκτάκτως την Πέμπτη η Οικονομική Επιτροπή


Συνεδριάζει μεθαύριο Πέμπτη εκτάκτως η Οικονομική Επιτροπή της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, για το θέμα της ανάθεσης κατόπιν διαπραγμάτευσης για νέα δρομολόγια μεταφοράς μαθητών με ταξί και λεωφορεία στην Π.Ε. Αχαΐας.
Συγκεκριμένα, η συνεδρίαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 16 Οκτωβρίου 2014 και ώρα 13.00 μ.μ., στην Πάτρα στα Γραφεία της Περιφέρειας (Ν.Ε.Ο. Πατρών Αθηνών 32 & Αμερικής) και φορά «ανάθεση κατόπιν διαπραγμάτευσης δρομολογίων μεταφοράς μαθητών της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμων Αιγιάλειας, Δυτικής Αχαΐας, Ερυμάνθου, Καλαβρύτων και Πατρέων Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας με Δ.Χ. Επιβατικό (Ταξί) και Λεωφορείο, μέχρι ολοκληρώσεως του διεθνή τακτικού διαγωνισμού για τη μεταφορά μαθητών σχολικών ετών 2014-2015 & 2015-2016 και όχι πέραν τις 28-02-2015».
Επιπλέον η συνεδρίαση, αφορά τροποποιήσεις, αντικαταστάσεις δρομολογίων που έχουν ανατεθεί με τις υπ’ αριθμ. 885/15-9-2014 αποφάσεις οικονομικής επιτροπής». Σε περίπτωση απουσίας η κωλύματος, παρακαλείσθε όπως ενημερώσετε ώστε να κληθεί ο αναπληρωτής σας.
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας www.pde.gov.gr, καθώς και στις Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας.