15 Οκτωβρίου 2014

3 απλοί τρόποι για να διατηρείτε το δέρμα σας πανέμορφο ενώ κοιμάστε!


3 απλοί τρόποι για να διατηρείτε το δέρμα σας πανέμορφο ενώ κοιμάστε!

Βοθήστε το δέρμα σας να αναζωογονηθεί!
Όσο ξεκουράζεστε το δέρμα σας δουλεύει «υπερωρίες» για να αποκαταστήσει την ισορροπία του, δημιουργώντας νέα κύτταρα και διατηρώντας τα σωστά επίπεδα υγρασίας! Γι αυτό το λόγο, είναι εξαιρετικά σημαντικό να το φροντίζετε, προκειμένου να διευκολύνετε τις διαδικασίες που επιτελεί ενώ εσείς κοιμάστε! Σας προτείνουμε λοιπόν 3 απλούς τρόπους να το διατηρήσετε ακμαίο, χωρίς μεγάλη προσπάθεια!


1. Πριν κοιμηθείτε φροντίζετε πάντα να καθαρίζετε σωστά το πρόσωπό σας!
Προσοχή μην ξεχαστείτε και αποκοιμηθείτε με το μακιγιάζ σας! Το μακιγιάζ φράζει τους πόρους του δέρματος , προκαλώντας διάφορα προβλήματα , όπως την εμφάνιση ρυτίδων! Ακόμη και αν βαριέστε πολύ, αφιερώστε ένα λεπτό πριν πέσετε στο κρεβάτι και καθαρίστε το πρόσωπό σας με ένα μαντηλάκι ντεμακιγιάζ που θα απομακρύνει το μακιγιάζ και τους ρύπους από την επιδερμίδα σας!
2. Κλείστε οχτώ ώρες ύπνου!
Μπορεί να νομίζετε ότι είστε εντάξει με 6 ώρες ύπνου και πίνοντας μερικούς καφέδες αλλά το δέρμα σας έχει αντίθετη άποψη! Απενεργοποιήστε το κινητό σας γιατί πολλές φορές χτυπά την πιο ακαταάλληλη ώρα -την ώρα δηλαδή που είναι να κοιμηθείτε- και σας κόβουν τον ύπνο! Με αυτόν τον τρόπο θα απολαύσετε τον ύπνο σας χωρίς άγχος και ενοχλήσεις!
3. Δώστε στο σώμα και στο δέρμα σας λίγη αγάπη!
Το στρες, η ρύπανση της ατμόσφαιρας ,η έλλειψη νερού , το κάπνισμα και η μη σωστή διατροφή επηρεάζουν το δέρμα σας ! Αλλά η πιο σημαντική αιτία που προκαλεί και γήρανση του δέρματος είναι η έκθεση στον ήλιο. Κάντε λοιπόν μέρος την καθημερινής σας ρουτίνας την αντηλιακή προστασία το πρωί ακόμα και κατά τη διάρκεια του χειμώνα και τις συννεφιασμένες ημέρες, και το βράδυ καθιερώστε μια διαδικασία περιποίησης της επιδερμίδας σας που θα περιλαμβάνει εκτός από καθαρισμό και την εφαρμογή τονωτικής λοσιόν, κρέμας νύχτας, αντιγηραντικού serum και ενυδατικής θεραπείας ειδικά για νύχτα!
yahoo.com