10 Οκτωβρίου 2014

(2009) Την σκότωσαν μετά από ραντεβού που έκλεισε στο facebook - Τα παιδιά της οργανώνουν διαδήλωση (Φωτό)!

katochinews@gmail.com

Τελικά πόσο ασφαλές είναι το διαδίκτυο και το chating μεταξύ των χρηστών; Οι παγίδες είναι πολλές και οι σύγχρονες Σειρήνες κρύβονται από την απέναντι πλευρά της οθόνης, έχουν λόγο και μαγεία και η σωστή προστασία έχει να κάνει με την αφύπνιση και τη λογική.
Διαβάστε τι έγινε παρακάτω και τα συμπεράσματα δικά σας αλλά και την προσοχή ειδικά στα παιδιά:


"Η άτυχη γυναίκα που βλέπετε, βρέθηκε νεκρή μέσα στη θάλασσαμε κακώσεις λαιμό - Στο τελευταίο μήνυμα που έστειλε από το κινητό της, ζητούσε βοήθεια...
Η ανεξιχνίαστη δολοφονία μιας 54χρονης Βρετανίδας στο Ηράκλειο, τον Μάρτιο του 2009 και η καταγγελία των παιδιών της ότι οι τοπικές αρχές δεν έδωσαν τη σημασία που έπρεπε, είναι οι αιτίες που σήμερα στο Λονδίνο οργανώνεται μια διαδήλωση!
Τα παιδιά της 54χρονης Τζιν Χάνλον, που ζούσε στην περιοχή των Γουβών από το 2005 και βρέθηκε νεκρή βόρεια από το λιμενοβραχίονα του Ηρακλείου στις 12 Μαρτίου 2009, μετά από εξαφάνιση 4 ημερών, είναι ανάμεσα στους οργανωτές της διαδήλωσης.
Ο γιος της, Μάικ Πόρτερ, σε δηλώσεις του έχει υποστηρίξει ότι η μητέρα του δολοφονήθηκε αλλά οι τοπικές αρχές δεν έκαναν όσα έπρεπε και η υπόθεση τέθηκε στο αρχείο το 2012. Μάλιστα η οικογένεια είχε διορίσει ως νομικό της εκπρόσωπο τον δικηγόρο του Ηρακλείου, Άγγελο Ζερβό, ο οποίος είχε μιλήσει για δολοφονία, σύμφωνα με τα στοιχεία που υπήρχαν.
ΦΩΤΟ από candianews.gr
Η Τζιν Χάνλον είχε βρεθεί νεκρή και η αρχική εξέταση του πτώματος οδήγησε στο ιατροδικαστικό συμπέρασμα ότι ήταν πνιγμός. Κακώσεις που βρέθηκαν στο λαιμό εξηγήθηκαν ως συνέπεια της πτώσης της στο νερό. Αργότερα υπήρξε νέα εξήγηση, ότι το σώμα πριν πέσει στη θάλασσα χτύπησε στο έδαφος και έτσι προκλήθηκαν οι κακώσεις. Μετά το χτύπημα πετάχτηκε στη θάλασσα. Αυτή η υπόθεση οδήγησε στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για δολοφονία.
Στο πλαίσιο της έρευνας που ακολούθησε, κλήθηκαν και κατέθεσαν 2 άτομα, ένας Ολλανδός, ο οποίος και είχε δηλώσει την εξαφάνισή της στις 9 Μαρτίου 2009, και ένας Έλληνας, φίλοι της και οι δυο, χωρίς όμως να υπάρξει εξέλιξη. Τότε μάλιστα οι εφημερίδες έγραψαν την πληροφορία ότι η άτυχη γυναίκα είχε ραντεβού με έναν άνδρα με τον οποίο συνομιλούσε στο facebook.
ΦΩΤΟ από candianews.gr
Μια φίλη της επίσης, σύμφωνα με τα δημοσιεύματα της εποχής, είχε λάβει στο κινητό της μήνυμα από την 54χρονη με το οποίο ζητούσε βοήθεια. Το μήνυμα ήταν μόνο η λέξη «help».
Τότε η οικογένειά της είχε ζητήσει να ασκηθούν διώξεις για δολοφονία. Μάλιστα τα μέσα ενημέρωσης της Βρετανίας αφιέρωναν επί καιρό ρεπορτάζ για την εξέλιξη της υπόθεσης, ενώ η οικογένειά της έκανε μέσω του διαδικτύου άλλη εκστρατεία, συγκεντρώνοντας υπογραφές με αίτημα να ασκηθούν διώξεις.
Πηγή: candianews.gr"