15 Σεπτεμβρίου 2014

Στον Όμηρο το Super Cup της ΕΠΣΝΑ

Με κούπα ξεκίνησε ο Όμηρος Νεοχωρίου μετά τη νίκη του επί του Ναυπακτιακού Αστέρα με σκορ 2-1
Τα συγχαρητήριά μας και ευχόμαστε καλή επιτυχία στους στόχους της νέας σεζόν.
katochiNews
Ο Όμηρος Νεοχωρίου κατέκτησε το Super Cup της ΕΠΣΝΑ κερδίζοντας με 2 - 1 στην παράταση το Ναυπακτιακό Αστέρα στο παιχνίδι που έγινε στο Ενωσιακό Γήπεδο "Θεόδωρος Πασσιόπουλος". Μοιρασμένο το πρώτο ημίχρονο, όπου προηγήθηκε η ομάδα του Δημήτρη Θεοδοσίου, όμως ο Ναυπακτιακός λίγο πριν τη λήξη του αγώνα έφερε το παιχνίδι στα ίσα.
Στην παράταση ο Όμηρος έδειξε να έχει περισσότερες δυνάμεις και κατέκτησε τελικά τον πρώτο τίτλο της χρονιάς με τέρμα του Λαγού. Αρκετός ο κόσμος στις κερκίδες του Ενωσιακού γηπέδου στο Μεσολόγγι, που παρακολούθησε την αναμέτρηση ανάμεσα στις δύο καλύτερες ομάδες της περσινής χρονιάς, που αναμένεται και φέτος να πρωταγωνιστήσουν. 
Ο Ναυπακτιακός μπήκε πιο δυνατά στο παιχνίδι και στο 5ο λεπτό ο Μάριος Βρουσάι με τακουνάκι έστρωσε στον Καραγιάννη που έπιασε το σουτ, όμως ο Κάκκος έδιωξε τη μπάλα λίγο πριν περάσει τη γραμμή. Στο 13΄ ο Όμηρος απάντησε στις ευκαιρίες μετά από σέντρα του Σαμψώνα και κοντινή κεφαλιά του Λαγού που πέρασε άουτ. Δέκα λεπτά αργότερα ο Καλύβας έκλεψε τη μπάλα από το Θανασιό ξεκινώντας αντεπίθεση, έδωσε στο Λαγό που με προσποίηση βρήκε το χώρο, όμως το σουτ που έπιασε πέρασε ελάχιστα άουτ. Στο 31΄ η ομάδα της Ναυπάκτου απείλησε και πάλι. Μετά από λάθος γύρισμα του Τσιρώνη, ο Ανδριτσόπουλος πρόλαβε την έξοδο του Ζέρβα, όμως το πλασέ του κατέληξε πάνω στον τερματοφύλακα του Ομήρου. Στο επόμενο λεπτό ο Κώστας Βαλτογιάννης βρήκε το Λαγό στα δεξιά, ο έμπειρος μεσοεπιθετικός έκανε το γύρισμα μέσα στην περιοχή και ο Αγγέλης με ψύχραιμο πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα κάνοντας το 1 - 0. Στη συνέχεια ο ρυθμός έπεσε και δεν έγιναν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες, με τους τυπικά γηπεδούχους να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με προβάδισμα στο σκορ.
Στο 48΄ μετά από σέντρα του Καλύβα η κεφαλιά του Λαγού πέρασε άουτ. Επόμενη φάση και πάλι για τον Όμηρο στο 72΄ μετά από συνεργασία του Τσάμη με το Λαγό και τελικό αποδέκτη το Σεραφίγγο που με σουτ έστειλε τη μπάλα άουτ. Στο επόμενο λεπτό μετά από φάουλ του Καζανά ο Θεοχάρης έπιασε την κεφαλιά που πέρασε πάνω από το δοκάρι του Ζέρβα και στο 77΄ ο τερματοφύλακας της ομάδας του Νεοχωρίου απέκρουσε το σουτ του Αδραχτά. Στο 85΄ ο Μάριος Βρουσάι με ατομική προσπάθεια και σουτ έξω από την περιοχή έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Ζέρβα διαμορφώνοντας το 1 - 1. Σκορ που δεν άλλαξε στο 94ο λεπτό όταν ο Λαγός έστρωσε στο Σεραφίγγο που δεν έπιασε καλά το πλασέ από κοντά χάνοντας την ευκαιρία και το παιχνίδι οδηγήθηκε στην παράταση.
Στο 95΄ ο Λαγός βρήκε δεξιά στην περιοχή το Γούργαρη που έπιασε φοβερό σουτ που κατέληξε στο δεξί δοκάρι του Ανδρεόπουλου. Στο 104΄ Τσάμης και Λαγός συνδυάστηκαν άψογα με τον τελευταίο να γίνεται αποδέκτης της μπάλας μέσα στην περιοχή και με ψύχραιμο πλασέ να κάνει το 2 - 1. Οι παίκτες του Ναυπακτιακού στη συνέχεια προσπάθησαν, χωρίς να καταφέρουν να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Ζέρβα και στο 119΄ ο Τσιρώνης αμαρκάριστος από κοντά μετά από γύρισμα του Λαγού δεν έπιασε καλά το σουτ και έχασε την ευκαιρία. 8 κίτρινες από το διαιτητή Παναγιωτόπουλο, με τις δύο να τις δέχεται ο Σαμψώνας που αποβλήθηκε στο 116΄. Καλή η διαιτησία του έμπειρου Παναγιωτόπουλου, που είναι διαιτητής Football League, καθώς και των βοηθών του, Δημήτρη Ζυγούρη και Θανάση Κολοσιώνη.

ΟΜΗΡΟΣ ΝΕΟΧΩΡΙΟΥ (Δημήτρης Θεοδοσίου): Ζέρβας, Μπαλαούρας, Τσιρώνης, Κώστας Βαλτογιάννης, Κάκκος, Τσάμης, Λαγός, Καλύβας (114΄ Αλεξόπουλος), Σαμψώνας, Αγγέλης (67΄ Σεραφίγγος), Καβαλιέρης (82΄ Γούργαρης).

ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟΣ ΑΣΤΕΡΑΣ (Σταύρος Σταύρου): Ανδρεόπουλος, Καζανάς, Μιχάλης Βρουσάι, Δημόπουλος, Θεοχάρης, Ζαχαρόπουλος (58΄ Αδραχτάς), Καραγιάννης, Θανασιός, Καλαβρουζιώτης (63΄ Ψυχογιός), Ανδριτσόπουλος (69΄ Σταυρόπουλος), Μάριος Βρουσάι.

olatagoal.gr