28 Σεπτεμβρίου 2014

Digea στην Κατοχή στη θέση Λάκες είναι προβληματική ( Αντιγόνη Τσάμη)

Παράπονα πολλά και δικαιολογημένα στο χωριό μας και περισσότερο στη θέση Λάκκες για το πρόβλημα της DIGEA, αφόυ το κάθε νοικοκυριό ξόδεψε ποσό αρκετά σεβαστό για εξοπλισμό και κεραία ακόμη αλλά σήμα .... Πουθενά.
Το πρόβλημα εντοπίιζεται σε πολλά σημεία της Κατοχής αλλά και σε πολλές περιοχές του δημοτικού διαμερίσματος Οινιάδων.
Η επιστολή της Αντιγόνης  από την Κατοχή παρακάτω μας επισημάνει:


Στις Λάκκες έχουμε χάσει από τον Ιούλιο το ψηφιακό σήμα και δεν πιάνουμε σχεδόν κανένα κανάλι. Απ' ότι γνωρίζω αυτό το πρόβλημα υπάρχει γενικά σε όλο σχεδόν το χωριό. 

Σε επικοινωνία που είχα με την DIGEA, αφού διαπιστώθηκε πως δεν υπάρχει πρόβλημα με τον οικιακό εξοπλισμό μιας και το πρόβλημα ήταν γενικό στην περιοχή, μου είπαν ότι έχουμε θέμα με παρεμβολές από αναλογικό σήμα, το οποίο πρόκειται να λύσουν οι ίδιοι με καταγγελία στην ΕΕΤΤ χωρίς όμως μέχρι σήμερα να υπάρχει αποτέλεσμα.

Θα θέλα λοιπόν , να γνωρίζουν αυτοί/ αυτός που κάνει τις παρεμβολές, οτι δημιουργεί πρόβλημα σε όλη την περιοχή και επίσης όσοι αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα (δεν έχουν ψηφιακό σήμα) καλό θα είναι να επικοινωνήσουν με την DIGEA είτε τηλεφωνικά είτε ακόμα καλύτερα, μέσω facebook μήπως και μπορέσουμε να το λύσουμε. Οι άνθρωποι είναι εξυπηρετικότατοι αλλά θα πρέπει να τους "ενοχλήσουμε" πολλοί για να μας πάρουν στα σοβαρά. Δεν είναι κόπος όποιος έχει πρόβλημα, να στείλει ένα μήνυμα στο facebook και να τους ενημερώσει. Αν δεν ενδιαφερθούμε εμείς, δεν θα ενδιαφερθούν ούτε αυτοί να μας βοηθήσουν.