16 Σεπτεμβρίου 2014

Στηρίζουμε την ομάδα του Τρικάρδου Κατοχής γιατί...!


Όλοι μας ξέρουμε ότι η ομάδα της Κατοχής, ο Τρίκαρδος άλλαξε από τα τέλη Ιουλίου σελίδα.
Η πρώην διοίκηση με μπροστάρη - πρόεδρο τον συγχωριανό μας Σταμάτη Γιαννιώτη, έκλεισε έναν κύκλο 4 ετών και η σκυτάλη πέρασε στη νέα διοίκηση που αποτελείται και αυτή όπως η προηγούμενη από Κατοχιανούς. 
Μια βάση πολλών Κατοχιανών που αποφάσισε να στηρίξει το ιστορικό μας Σωματείο με ένα διαφορετικό μοντέλο που κατά βάθος συζητιόνταν  έντονα από τους κατοίκους του χωριού τα τελευταία δυο χρόνια.
Δηλαδή αυτή η λαϊκή βάση έχει ορίσει κοινής αποδοχής ένα συμβούλιο να τρέχει τα της ομάδας στην οργάνωση και αγωνιστικά, έχει ορίσει ένα άλλο κομμάτι επικοινωνιακό με τον κόσμο και με διαφημίσεις ή κληρώσεις και ενημέρωση για το κάθε τι, έχει ορίσει ένα άλλο κομμάτι που έχει σχέση με τρέχοντα θέματα όπως γήπεδο και βοήθεια για την σταδιακή άνοδο του Τρικάρδου σε κάθε τομέα.
Με λίγα λόγια όλοι μας και όπως μπορούμε σε κάθε τομέα στηρίζουμε και προσπαθούμε.
Έχουμε την ηθική υποχρέωση να στηρίξουμε τον Τρίκαρδο που έχει ιστορία από το 1958 αλλά και με τη συνένωση με τη δεύτερη  ομάδα  τον ΑΟΚ και την πηγή ταλέντων της Κατοχής να αναδείξουμε όπως παλιά, αλλά και το χαμένο σεβασμό να ανακτήσουμε.
Φυσικά ο Τρίκαρδος δεν είναι απλά ένα δίτερμα σε μια αλάνα και όλα εντάξει. Θέλει σεβασμό από τον πιτσιρίκο ως και τον γηραιότερο και το αντίστροφο από την ομάδα σε κείνους. 
Η ομάδα ανήκει σε όλους, αυτό λέγαμε όλοι μας τόσα χρόνια. Να λοιπόν η ομάδα είμαστε εμείς, όλοι οι Κατοχιανοί και όλοι όσοι νοιάζονται. Είναι ένα σχολείο για τα παιδιά, βγάζει χαρακτήρα και πολιτισμό, είναι ομάδα που συνεπάγεται με κοινωνική συμπεριφορά και αποτέλεσμα αυτής το ήθος.
Δύσκολες εποχές για όλους μας και πόσο για τον αθλητισμό μας. Καμιά φορά λες Γολγοθάς και δε θα αντέξουμε και οι υποχρεώσεις πολλές αλλά και ποιος θα μας στηρίξει; ή μάλλον ποιος θα στηρίξει τα παιδιά; Κι όμως η θέληση έρχεται και από παραδείγματα και από πείσμα: βλέποντας το διπλανό μας χωριό στο Νεοχώρι που έχει τον Όμηρο πρώτη ομάδα και δυο τρεις πιο κάτω, πέρασε δύσκολες στιγμές σε βαθμό διάλυσης και όμως εγωισμός και πείσμα, με διαφάνεια και ευθύνη όλοι μαζί με προσπάθεια και υπομονή μέσα σε λίγα χρόνια σήκωσαν τον Όμηρο ψηλά και υγιή σωματείο με βλέψεις για ανώτερα και το χαιρόμαστε.
Εμείς έχουμε τον Τρίκαρδο, είμαστε μεγάλο χωριό, πολλά παιδιά που αγαπούν το ποδόσφαιρο, πολλά τα ταλέντα και τι απομένει; Η δική μας στήριξη, να είμαστε ενωμένοι, να στηρίζουμε τα παιδιά, να γίνει η ομάδα οικογένεια και να προστατεύεται από όλους μας. Στα δύσκολα ο ένας θα γονατίσει, οι πολλοί θα το παλέψουν και οι πολλοί ενωμένοι συνήθως νικάνε.  Έχουμε πρόβλημα με το γήπεδο, ας πιέσουμε όλοι μας να γίνει να βρεθεί λύση, δε θα το πάρει κανείς σπίτι του, στην Κατοχή ανήκει στον Τρίκαρδο και στα παιδιά που θα μας κάνουν περήφανους. 

Σκεφτήκαμε κάποιες λύσεις εσόδων, η μία είναι με κληρώσεις και η πρώτη πήγε πολύ καλά και η ανταπόκριση μεγάλη. Ευχαριστούμε άλλη μια φορά όλους για τη στήριξή τους, φυσικά θα γίνουν και εκδηλώσεις μέσα στο χειμώνα. Η άλλη λύση έχει ως εξής: 

1/ κάρτα μέλους: αυτή η κάρτα κοστίζει 5€, όποιος την πάρει αν θέλει πληρώνει κάθε μήνα 5€ για την ομάδα, βοήθημα είναι. Αν θέλει την παίρνει μόνο μια φορά και μετά δε δίνει κάθε μήνα, αποδεκτό κι αυτό και σημαντικό βοήθημα είναι. 
2/ Κάρτα διαρκείας: η κάρτα έχει 20€ και αυτό ένα βοήθημα είναι που αν θες την παίρνεις βοηθάς την ομάδα, πας στα μέσα παιχνίδια δωρεάν, αλλά ευχαριστούμε και αυτούς που την πήραν και δήλωσαν ότι το κάνουν για τα παιδιά που είναι κοντά στον αθλητισμό και μας είπαν εμείς στο γήπεδο θα δίνουμε και κάτι έξτρα. Δεν το επιμείναμε, μας έκανε χαρούμενους όμως.
3/ Ή μπορεί όποιος θέλει και ειδικά αν είναι μακρυά να καταθέσει στον ακόλουθο λογαριασμό της Εθνικής Τράπεζας της Ελλάδος (ΕΤΕ): 

 GR6001108190000081929600872

Η ομάδα αριθμεί περίπου 65 παιδιά αυτή τη στιγμή, θέλουμε να τα κάνουμε 120, θέλουμε να γίνουμε ισχυρό σύνολο και να μην επιτρέπουμε την κατάρρευση του Τρικάρδου ή τον λόγο κάποιων -" ως εκεί είναι ο Τρίκαρδος τι ψάχνετε τώρα". Εμείς θέλουμε με όμορφο τρόπο να τους διαψεύσουμε και να δείξουμε ότι αξίζουμε πολλά παραπάνω και απαιτούμε σεβασμό με την αξία μας. Τους θέλουμε όλους κοντά μας και μόνο θετικό θα είναι το αποτέλεσμα. Ασχοληθήκαμε με την ομάδα γιατί πιστεύουμε σε αυτή την αλλαγή και θα το προσπαθήσουμε.

Η ομάδα αποτελείται από τους παίκτες τον προπονητή και όλους εμάς, ένα όνομα, ένας σκοπός!


Εκ της διοικήσεως
ΕΝΩΣΗ ΑΟΚ-ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ ΚΑΤΟΧΗΣ