02 Σεπτεμβρίου 2014

Ναρκωτικά και πορνεία στο κέντρο του Νεοχωρίου!



Σε αυτό άφησε την τελευταία πνοή εξαρτημένο άτομο πριν τρία χρόνια

Τραγική είναι η κατάσταση που βιώνουν οι κάτοικοι πυκνοκατοικημένης γειτονιάς σε κεντρικό σημείο του Νεοχωρίου, εξαιτίας κάποιων εγκαταλελειμμένων ιδιοκτησιών.
Ο λόγος για δυο ιδιοκτησίες, εκ των οποίων η μία δημιουργεί πολλούς κινδύνους, τόσο για τη δημόσια υγεία, όσο, κυρίως, για τη σωματική ακεραιότητα των περιοίκων. Είναι ένα μισογκρεμισμένο παλιό σπίτι, στο οποίο συχνάζουν χρήστες ναρκωτικών και τσιγγάνες, οι οποίες συνευρίσκονται με ηλικιωμένους, για ελάχιστα ευρώ. Οι γείτονες γίνονται καθημερινά μάρτυρες διαλόγων που σοκάρουν, αφού ακούνε ακόμα και τις διαπραγματεύσεις που γίνονται με τους «πελάτες» για να καταλήξουν στο ποσό που θα πληρώσουν για τη συνεύρεση, που συνήθως δεν ξεπερνά τα 5 ευρώ. Επίσης εκεί καταφεύγουν και πολλοί άλλοι τσιγγάνοι για τη σωματική τους ανάγκη, με αποτέλεσμα να αναδύεται μια έντονη δυσοσμία από το κτίριο, με τον κίνδυνο μετάδοσης ακόμα και ασθενειών.
Το χειρότερο, όμως, είναι, ότι μέσα σε αυτό βρίσκουν καταφύγιο οι χρήστες ναρκωτικών, πράγμα που το μαρτυρούν τα σύνεργα χρήσης που αφήνουν πίσω τους. Στο πάτωμα του ενός δωματίου υπάρχουν χρησιμοποιημένες σύριγγες και άλλα ευρήματα

Aixmi-news