17 Σεπτεμβρίου 2014

Παραδόθηκαν τα 3 αδέλφια στον Γαλατά(ΦΩΤΟ)

Παραδόθηκαν τα 3 αδέλφια στον Γαλατά(ΦΩΤΟ)
onairnews.gr
Στις 11 η ώρα το βράδυ έληξε το θρίλερ με τα 3 αδέλφια που είχαν κλειστεί στο σπίτι τους και απειλούσαν να αυτοτραυματιστούν με μαχαίρια.


Οπως σας είχαμε ενημερώσει αστυνομικοί της διεύθυνσης Αιτωλίας απο το Μεσολόγγι ύστερα απο καταγγελίες κατοίκων του Γαλατά οι οποίες αφορούσαν την συμπεριφορά των 3 αδελφών στο χωριό,φώναζαν ,έβριζαν και κυκλοφορούσαν με μαχαίρια, προσπάθησαν να μιλήσουν στα 3 αδέλφια τα οποία στην παρουσία των αστυνομικών απειλούσαν οτι θα αυτοτραυματιστούν με μαχαίρια που κρατούσαν.
Η ψύχραιμη αντιμετώπιση των 3 αδελφών απο τους   αστυνομικούς  της ασφάλειας Μεσολογγίου με την συνδρομή 2 ψυχολόγων ενός διαπραγματευτή και την πολύτιμη βοήθεια της αδελφής των 3 αλλά και μιας οικογενειακής φίλης είχαν σαν αποτέλεσμα το αίσιο τέλος του θρίλερ που είχε αρχίσει απο τις 3 η ώρα το μεσημέρι.
Τα 3 αδέλφια αυτή την στιγμή έχουν μεταφερθεί στο νοσοκομείο Μεσολογγίου όπου τους παρέχεται ιατρική και ψυχολογική υποστήριξη.Να σημειώσουμε οτι και τα 3 αδέλφια πάσχουν απο ψυχολογικά προβλήματα αλλά της άσχημης οικονομικής κατάστασης στην οποία βρίσκονται δεν μπορούν να ακολουθήσουν φαρμακευτική αγωγή όπως ακολουθούσαν παλιότερα.
galatas_mesologgi
galatas_mesologgi2
onairnews.gr
galatas_mesologgi3