29 Αυγούστου 2014

Με το δεξί η 4η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων / Φωτορεπορτάζ


Με το δεξί η 4η Έκθεση Τοπικών Προϊόντων / Φωτορεπορτάζ

Καμία πολιτική παρουσία στην φετινή εκδήλωση / Τελευταίος χαιρετισμός από τον απερχόμενο δήμαρχο

Άνοιξε τις πύλες της η 4η  Έκθεση Τοπικών προϊόντων στο Μεσολόγγι με τα εγκαίνια που πραγματοποιήθηκαν χθες το βράδυ.
Την κορδέλα των εγκαινίων έκοψαν ο Μητροπολίτης Αιτωλίας και Ακαρνανίας κ.κ. Κοσμάς, ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας, ο δήμαρχος Μεσολογγίου Π. Κατσούλης, και ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αιτωλοακαρνανίας Π. Τσιχριτζής. Παρών ήταν επίσης και ο πρόεδρος του Ελληνορωσικού Επιμελητηρίου Χρ. Δήμας, ο οποίος αναφέρθηκε στις επιπτώσεις που έχει η ελληνική αγορά από το Ρωσικό εμπάργκο, καθώς και ο πρόεδρος του Ελληνοκινεζικού Επιμελητηρίου. Πρόσκληση είχε σταλεί και στην υπουργό Τουρισμού Όλγα Κεφαλογιάννη, η οποία όπως φάνηκε τελικά, δεν την αποδέχθηκε, ενώ για άλλη μια φορά δεν υπήρχε καμία πολιτική παρουσία και οι βουλευτές του νομού την αγνόησαν επιδεικτικά.
Παρόντες ήταν επίσης, ο νεοεκλεγείς δήμαρχος Νίκος Καραπάνος με αρκετούς δημοτικούς συμβούλους και συνεργάτες του, δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Ηλείας, εκπρόσωποι αρχών και φορέων και πλήθος κόσμου.
Ο απερχόμενος δήμαρχος Πάνος Κατσούλης στον σύντομο χαιρετισμό του, που ήταν και ο τελευταίος με τη δημαρχιακή του ιδιότητα, εστίασε κυρίως στην απόκτηση του χώρου της έκθεσης, προκειμένου να δημιουργηθούν εκεί μόνιμες εγκαταστάσεις, ώστε η έκθεση αυτή να αποκτήσει ευρύτερο χαρακτήρα. Απευθυνόμενος στον νεοεκλεγέντα δήμαρχο, εξέφρασε την ελπίδα ότι αυτή η προσπάθεια, που έχει φθάσει σε ένα τελικό στάδιο, δεν θα εγκαταλειφθεί.
Και φέτος η συμμετοχή επαγγελματιών, επιχειρηματιών και παραγωγών, ήταν μεγάλη, καθώς ο αριθμός των περιπτέρων ξεπέρασε τα 90, και μάλιστα ήρθαν επαγγελματίες και από άλλες περιοχές της χώρας, προκειμένου να παρουσιάσουν τα προϊόντα τους και τις δραστηριότητές τους. Συνδιοργανωτές είναι ο δήμος Μεσολογγίου, η Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας, το Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας, οι Ελληνικές Αλυκές και η Αιτωλική Αναπτυξιακή.
ΒΑΣΩ ΒΗΤΤΑ
aixmi-news