28 Ιουλίου 2014

"ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΝ" Στέγη Πολιτισμού - Αθλητισμού - Παράδοσης & Λαογραφίας, Ευχαριστίες

"ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΝ" Στέγη Πολιτισμού - Αθλητισμού - Παράδοσης & Λαογραφίας β΄ Εργ. Κατοικίες Αιτωλικού 30400 Αιτωλικό Τηλ: 6972927755 Αιτωλικό 19/03/2014



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Το Διοικητικό συμβούλιο της Στέγης Πολιτισμού - Αθλητισμού - Λαογραφίας & Παράδοσης "ΑΝΑΤΟΛΙΚΟΝ", θα ήθελε να ευχαριστήσει δημόσια όλους τους χορηγούς και υποστηρικτές της, για την πολύτιμη βοήθεια τους στην επιτυχημένη προσπάθεια μας να διοργανώσουμε το 1ο Party Νεολαίας στο Αιτωλικό την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ χρωστάμε στο Fightclub Vellios για την επίδειξη πολεμικών τεχνών από μικρούς κ μεγάλους αθλητές, καθώς και στον ταλαντούχο χορευτή Βενιαμίν Χρίστο Γερνά, που μαζί με την δικιά μας Βάσω Σαραντάρα και τέσσερα όμορφα κορίτσια μας χάρισαν υπέροχα χορευτικά.
Ακόμη, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τον χορευτή oriental, Αλέξη Ασιμάκη που πρόθυμα δέχτηκε να μας χαρίσει ένα "ταξίδι" στην Ανατολή μέσα από το χορό του. Επιπλέον, να ευχαριστήσουμε θερμά και τα οχτώ παιδιά Djs του Αιτωλικού που από την πρώτη στιγμή πίστεψαν στην ιδέα μας και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, προσφέροντάς μας μια υπέροχη βραδιά με τις μουσικές τους επιλογές. Να ευχαριστήσουμε επίσης όλα τα μέλη της Στέγης που βοήθησαν και συνεργάστηκαν άψογα για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα στην εξυπηρέτηση του κόσμου και στο στήσιμο της εκδήλωσης.

Τέλος, το μεγαλύτερο ευχαριστώ το οφείλουμε στον κόσμο, ντόπιους και μη, που η προσέλευση τους ξεπέρασε κάθε προσδοκία και τα θετικά σχόλια των οποίων μας παρακινούν ώστε να συζητάμε ήδη για την συνέχιση και την βελτίωση της εκδήλωσης τα επόμενα χρονιά.



ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΘΕΡΜΑ!
Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για του χρόνου!

Η πρόσκληση ήταν ανοικτή προς όλους, εμείς επισκεφτήκαμε την εκδήλωση και είχε πολύ κόσμο, μικροί & μεγάλοι και από τις γύρω περιοχές και την Κατοχή εννοείται. Οι παρόμοιες εκδηλώσεις - δραστηριότητες μπορούν να γίνουν σε κάθε περιοχή και να αλλάξουν διάθεση και κλίμα.
Ελπίζουμε και η νεολαία του χωριού μας ή και εθελοντικά όλοι μαζί να οργανώσουν κάτι ανάλογα την εποχή.

"Δε θέλει κόπο αλλά και τρόπο, σκεφτείτε το και το μιλάμε..."