25 Ιουλίου 2014

Χωρίς γιατρούς το νοσοκομείο Μεσολογγίου

Χωρίς γιατρούς το νοσοκομείο Μεσολογγίου (ΒΙΝΤΕΟ-ΕΓΓΡΑΦΟ)
ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Διαβάστε επίσης: Οι εθελοντές στην Κατοχή αγαπούν τον τόπο τους και το δείχνουν στην πράξη!

Προκειμένου να καλυφθούν έκτακτες και επιτακτικές ανάγκες της Καρδιολογικής κλινικής της Νοσηλευτική Μονάδας Αγρινίου μετακινούμε τον ιατρό Συρογιαννίδη Δημήτριο Επιμελητή Α΄Καρδιολογίας
,απο την νοσηλευτική μονάδα Μεσολογγίου στην νοσηλευτική μονάδα Αγρινίου του Γενικού Νοσοκομείου Αιτωλοακαρνανίας για την πραγματοποίηση εφημερίας στις 26-7-2014 αντι εφημερίας Νοσηλευτικής Μεσολογγίου.
 Ο ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ
ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΒΛΑΧΟΣ
Με αυτό το έγγραφο σήμερα το πρωί ειδοποίησε ο διοικητής του νοσοκομείου Αγρινίου για την μετακίνηση του καρδιολόγου γιατρού που έχει εφημερία αύριο.
Εκτακτες, επιτακτικές οι ανάγκες του νοσοκομείου Αγρινίου μιας και όπως κρίνει τα περιστατικά της περιοχής Μεσολογγίου,Ναυπάκτου θα πρέπει να διακομίζονται στο Αγρίνιο.Για αύριο επίσης δεν θα υπάρχει ούτε παθολόγος με λογικό επακόλουθο  να μην λειτουργεί το νοσοκομείο Μεσολογγίου αύριο.
Συνεχίζεται λοιπόν η υποβάθμιση του νοσοκομείου Μεσολογγίου μέχρι να το μετατρέψουν σε κέντρο υγείας.
Την Δευτέρα το πρωί στις 9 η ώρα στο προαύλιο χώρο του νοσοκομείου οι εργαζόμενοι του νοσοκομείου καλούν τους κατοίκους της περιοχής του Μεσολογγίου σε ανοικτή σύσκεψη να μιλήσουν και να πάρουν αποφάσεις για το νοσοκομείο.
πηγή:onairnews.gr