28 Απριλίου 2014

Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο «Συνεργασία Πολιτών» του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Μουρκούση

Ι.Π. Μεσολογγίου 28/4/14

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατατέθηκε το ψηφοδέλτιο νίκης του Συνδυασμού «Συνεργασία Πολιτών» του υποψηφίου Δημάρχου Νίκου Μουρκούση


Επίδειξη σιγουριάς και ισχύος έκανε ο Συνδυασμός «Συνεργασία Πολιτών», καταθέτοντας πρώτος το μεσημέρι της Κυριακής 27/4/14, πλήρες ψηφοδέλτιο 126 προσώπων, με υποψηφίους σε όλες τις δημοτικές και τοπικές κοινότητες του διευρυμένου Δήμου Ι.Π. Μεσολογγίου.



Image and video hosting by TinyPic


Με επικεφαλής τον υποψήφιο Δήμαρχο Νίκο Μουρκούση, όλοι οι υποψήφιοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, περπάτησαν τον κεντρικό δρόμο της Χαριλάου Τρικούπη στο Μεσολόγγι, φθάνοντας στο Δικαστικό Μέγαρο, όπου κατέθεσαν το ψηφοδέλτιο του συνδυασμού.

Ο υποψήφιος Δήμαρχος, μετά την κατάθεση του ψηφοδελτίου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:«Αποδείξαμε ότι είμαστε έτοιμοι για τις εκλογές, όπως είμαστε έτοιμοι ν’ αναλάβουμε την διαχείριση του Δήμου. Καταρτίσαμε ένα πλήρες ψηφοδέλτιο, χωρίς να εκβιάσουμε ή να δωροδοκήσουμε κανένα και το καταθέσαμε όχι την τελευταία στιγμή, αλλά πολύ ενωρίτερα. Συμπεριλάβαμε ικανούς και καθαρούς συμπολίτες μας, που πολιτεύονται για ν’ αλλάξει το γκρίζο των πόλεων και των χωριών του Δήμου μας. Μόνο κίνητρό μας είναι η προσφορά, η δημιουργία συνθηκών ανάκαμψης του τόπου και η ευημερία των κατοίκων του. Χωρίς δέσμευση από εργολαβικά ή άλλα συμφέροντα, χωρίς χορηγούς και αφανείς χρηματοδότες, μόνο με τις δικές μας δυνάμεις και την δική σας στήριξη, θα κερδίσουμε τις εκλογές και θα κάνουμε την διαφορά που περιμένουν όλοι οι συμπολίτες μας.»

Εκ του Γραφείου Τύπου