31 Μαρτίου 2014

Τρικαρδος Κατοχής-Ένωση Εύηνοχωριού 6-0


Σήμερα η ομάδα μας στο γήπεδο του Νεοχωρίου έπαιξε με την Ένωση Εύηνοχωριού η οποία είναι δεύτερη στο πρωτάθλημα.Όλοι σκεφτόμασταν ότι θα γίνει ένα δυνατό παιχνίδι από δύο δυνατές κ καλές ομάδες. Αλλά όλοι έπεσαν έξω γιατί η ομάδα μας με καλή κυκλοφορία της μπάλας κ γρήγορες μεταβιβάσεις στον επίθετο κατάφερε να προηγηθεί με 3-0 στο ημίχρονο με ισάριθμα γκολ του Ρισανου Γεράσιμο . Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν την εστία μας με δύο σουτ,το ένα βρήκε το οριζόντιο δοκάρι κ το άλλο έβγαλε με ωραία επέμβαση του τερματοφύλακα μας... Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε ώστε να διατηρήσουμε το υπέρ μας σκορ αλλά καταφέραμε να πετύχουμε αλλά 3γκολ με σκόρερ τον Ρισανο 2 γκολ κ τον Καρανικα. Η μόνη φάση που έγινε στην εστία μας ήταν ένα κερδισμένο πέναλτι για την Ένωση. Αλλά δεν κατάφεραν να βάλουν γκολ γιατί το έπιασε ο Γκασουκας.
Επίσης ντεμπουτο με την ομάδα μας πραγματοποιησε και ο 15 χρονος Βαλτογιάννης Γ. ο οποίος προέρχεται από το παιδικο τμήμα της ομαδας μας. Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που κάναμε μεγάλη προσπάθεια για να βοηθήσουμε την ομάδα να είναι εκεί που είναι αν κ έπρεπε να ήταν πιο ψηλά στην βαθμολογία...επόμενος αγώνας το Σάββατο μέσα στο Νεοχώρι με αντίπαλο το Γ.Ο.Μ Μεσολογγίου

ΤΡΙΚΑΡΔΟΣ(Γαρμπης Π.)Γκασουκας Κ, Φραγκαναστασης, Μπανιας, Πατρινός, Μαχαλιωτης Δ, Καρανικας, Καραμήτσος (75' Βαλτογιάννης), Μπεναρδής, Λαγούδης, Ντάλης, Ρισάνος (65' Ρόμπολας Σ)