21 Φεβρουαρίου 2014

Είδες η ΔΕΗ;

   Η δυσκολία των καιρών μας δημιουργεί σημαντικά προβλήματα, τα οποία δε θα θέλαμε καν να τα σκεφτόμαστε.
   Προ ημερών είδαμε το αυτοκίνητο της ΔΕΗ εδώ στο χωριό μας

Image and video hosting by TinyPic

να περιφέρεται και φυσικό είναι ότι σκεφτήκαμε βλάβη κάπου, όπως είναι το συνήθως φαινόμενο της επιχείρησης.
   Ενημερωθήκαμε ότι είχαν 80! σπίτια στο χωριό μας, σε εντολή διακοπής ρεύματος λόγω οφειλών.
   Η πιο κερδοφόρα επιχείρηση της χώρας μας κόβει το ρεύμα, απίστευτο σε άλλες χώρες και γιατί;

1.     Μέσα σ΄ αυτήν την επιχείρηση εργάζονται κάποιοι που τους πληρώνουμε με το δικό μας φόρο και μας προσθέτουν και άλλες υπηρεσίες, όπως Δημ Τέλη, ΝΕΡΙΤ,φόρο του κράτους αλλά και ΕΕΤΑ, που και αυτό είναι φόρος του κράτους! Μέσα σε αυτά τα ποσά πληρώνουμε και τη συντήρηση παροχής ηλεκτρικού ρεύματος που μοιράζεται.
2.     Οι διοικητικοί υπάλληλοι της ΔΕΗ, (δεν γνωρίζω ακριβώς αν πιάνει αυτό και τους εργαζόμενους), δεν πληρώνουν ρεύμα, έχουν το δικαίωμα καύσης 25(!) ώρες το 24ωρο και πολλά άλλα μπόνους από την υπηρεσία τους. Δε θα αναφερθώ σε μισθούς, και δε μιλάω για τον απλό εργάτη της,  οι οποίοι είναι αρκετά παχυλοί.
3.     Κάνουν ότι αποφασίσουν και απεργούν με τον καλύτερο τρόπο, κόβουν την ηλεκτροδότηση χωρίς να έχουν το δικαίωμα, αφού εμείς συνεχίζουμε να πληρώνουμε το δίμηνο που έγινε 50 μέρες πλέον, χωρίς να αφαιρούν τις ώρες και ημέρες που κάνουν τη διακοπή.
4.      Για τη συντήρηση που πληρώνουμε αλήθεια, είδε κανείς κάποια αλλαγή; Με την πρώτη ψιχάλα έχουμε βλάβη.   Εμείς όμως εκεί πληρώνουμε κανονικά, όπως και πληρώνουμε την κρατική ραδιοτηλεόραση, χωρίς να μας καλύπτει ούτε στο 2% ετησίως.

Ας δώσει εντολή η διοίκηση να βυθιστεί στο σκοτάδι πλήθος νοικοκυριών γιατί δεν έχει γάλα να πάρει σπίτι του και δεν έχει να πληρώσει την μέγιστη προσφορά της ΔΕΗ με κάποιους υπαλλήλους να παίρνουν από 1500 ως και κάμποσα μηδενικά μετά τον αριθμό σε μπόνους και μισθούς.

Ο θεός του χρήματος δεν έχει ψυχή ούτε χαρακτηρισμό, γιατί… τα ζώα έχουν αξίες!

(κάθε κίνηση στήριξης στο συνάνθρωπό μας στην ανάγκη είναι σημαντική και ανεκτίμητη και ονομάζεται ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΣ)


katochi News