18 Φεβρουαρίου 2014

Νέα πληρωμή για το επίδομα παιδιών τον Μάρτιο

Νέα πληρωμή για το επίδομα παιδιών τον Μάρτιο
Μετά τις 15 Μαρτίου 2014, θα καταβληθεί το επίδομα παιδιών του 2013 σεε 48.000 δικαιούχους, όπως ανέφερε ο διοικητής του ΟΓΑ, Ξενοφών Βεργίνης, για τις υποθέσεις που εκκρεμούν.


Image and video hosting by TinyPic



Επίσης οι δικαιούχοι που δεν έχουν λάβει το επίδομα παιδιών από σήμερα το απόγευμα ημέρα Παρασκευή θα μπορούν να ενημερωθούν στην ιστοσελίδα του Οργανισμού oga.gr για ποιο λόγω δεν τα έχουν πάρει καθώς και να ελέγξουν τις αιτήσεις τους Α21.
Συγκεκριμένα όλες οι οικογένειες που έχουν κάνει αίτηση Α21 για το επίδομα παιδιών του ΟΓΑ που δεν το έχουν λάβει , θα μπορούν ηλεκτρονικά να κάνουν έλεγχο της αίτησης τους. Δηλαδή ό έλεγχος θα τους δείξει εάν χρειάζεται να προσκομίσουν δικαιολογητικά στους ανταποκριτές ή τις υπηρεσίες του ΟΓΑ εφόσον έχει γίνει λάθος στην αίτηση Α21 .
Επίσης ο ηλεκτρονικός έλεγχος θα δείξει εάν δεν πληρούνται τελικά τα κριτήρια για τα επιδόματα και τελικά δεν θα τα λάβουν καθόλου.
Όπως έχει κάνει γνωστό ο Διοικητής του ΟΓΑ κ Ξενοφών Βεργίνης 168.000 ήταν αυτοί που έκαναν αίτηση αλλά μετά την διασταύρωση των εισοδημάτων τους δεν δικαιούνται τα οικογενειακά επιδόματα.
Ο έλεγχος θα γίνει μέσω της ιστοσελίδας του ΟΓΑ (ww.oga.gr)  και ο δικαιούχος θα χρειάζεται μόνο το ΑΦΜ του και τον αριθμό αίτησης Α21.
Τον αριθμό της αίτησης Α21 για ττο επίδομα παιδιών οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να το βρουν στο προσωπικό λογαριασμό τους στο taxisnet και συγκεκριμένα στην ειδική εφαρμογή για τα νέα επιδόματα στήριξης τέκνων.
Για την αίτηση Α21 του 2014 που θα υποβάλλουν πάλι μέσω taxisnet οι δικαιούχοι θα ενημερώνονται αυτόματα εαν έχουν κάνει λάθος στην αίτηση ή εάν απορρίπτονται .