09 Ιανουαρίου 2014

Η United Kingdom TRIAL HELLAS – CYPRUS υπό την αιγίδα της ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ στο Μεσολόγγι, με δικό μας παιδί από το Νεοχώρι στα δοκιμαστικά


Η United Kingdom TRIAL HELLAS – CYPRUS υπό την αιγίδα της ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ στο Μεσολόγγι 
Στο ξενοδοχείο ΘΕΟΞΕΝΙΑ, την Παρασκευή 10/1/14 και ώρα 18:00 η United Kingdom TRIAL HELLAS – CYPRUS υπό την αιγίδα της ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ, η οποία εκπροσωπείται από τους κυρίους Λιώνα Λάμπρο (Τεχνικός Διευθυντής) και Βεϊζή Άγγελο (FIFA Players Agent), έρχονται στον νομό μας για να παρουσιάσουν την UK TRIAL HELLAS-CYPRUS και τον εκπρόσωπό τους για τον νομό Αιτωλοακαρνανίας, προπονητή ποδοσφαίρου κύριο Ζαπάντη Χρήστο.



Θα είναι κάτι πρωτόγνωρο για την χώρα μας και ειδικά για τον νομό μας κάτι τέτοιο γιατί η U.K. TRIAL HELLAS – CYPRUS είναι το μάτι της ΜΑΝΣΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΙΤΕΝΤ σε Ελλάδα και Κύπρο, καθώς διοργανώνονται σε διάφορες περιοχές δοκιμαστικά ποδοσφαιριστών από 10 – 17 ετών και τους καλύτερους από κάθε ηλικιακή κατηγορία, τους επιλέγουν στέλνοντάς τους στην Αγγλία και στις εγκαταστάσεις των «Κόκκινων διαβόλων» για τα επίσημα δοκιμαστικά στα οποία θα βρίσκονται και πολλοί σκάουτερς από Αγγλία, Ουαλία και Σκωτία.
Ένα δικό μας παιδί, ο Νεοχωρίτης ποδοσφαιριστής του Ομήρου Νεοχωρίου και μέλος της μεικτής νέων, Αιτωλοακαρνανίας γεννημένος στις 6/7/1998 Στάθης Χρυσικός επιλέχτηκε από τα συγκεκριμένα δοκιμαστικά της Ζακύνθου(21-24/12/13) και θα βρίσκεται στο Μάντσεστερ για τα επίσημα δοκιμαστικά των «Κόκκινων διαβόλων» από 16 έως 19 Φεβρουαρίου.
Η παρουσίαση θα γίνει στο Μεσολόγγι και στο ξενοδοχείο ΘΕΟΞΕΝΙΑ, την Παρασκευή 10/1/14 και ώρα 18:00.
Καλούνται όλοι οι εκπρόσωποι και προπονητές των ομάδων του νομού μας να παρευρεθούν για την ενημέρωση και παρακολούθηση της παρουσίασης
(πηγή On Air News)
Katochi News