24 Ιανουαρίου 2014

Ας γνωρισουμε καλυτερα τι ειναι και τη σημασια του katochi News

Το katochi News ειναι ενα blogspot ενημερωσης κυριως σε θεματα της Κατοχης οπως ξεκινησε για ευχαριστα και μη, αγροτικα και οτι αφορα τον τροπο ζωης και καθημερινοτητας μας.

Η στηριξη και ενημερωση των συγχωριανων μας, έρχεται από όλους μας και απο αλλα μερη του διαμερισματος Οινιαδες του δημου Ι.Π. Μεσολογγιου.
Απο οτι με πληροφορησαν, χωρις καν να το δω, καποιοι εκαναν μετρηση επισκεψιμοτητας ενημερωσης του katochi News. το blogspot αυτο λοιπον αποτελειται απο κατοικους που δινουν πληροφοριες και οι διαχειριστες ειμαστε λιγοι αλλα μεγαλο το συνολο της ενημερωσης που μας δινει καθε μερα θεμα. Ειμαστε μια κοινωνια που ο σκοπος μας ειναι ενωμενοι να μαθαινουμε αλλα και να ζηταμε και να ψαχνομαστε σαν μια ομαδα για ολους μας. Ενωθηκαμε και νιωθουμε ωραια. Καταφεραμε πολλα και δε σταματαμε σε αυτο. Μεγάλη η δραστηριοτητα των νεων που μονο απλοι επισκεπτες δεν ειναι και η συμμετοχη τους ενεργη.
Το λιγοτερο που μας απασχολει ειναι αυτο μπροστα σε πιο σημαντικα θεματα, απλα αν γινεται αναφορα, να γινεται σωστα. Εμεις δε θα ανταγωνιστουμε δημοσιογραφους που αναφερονται σε ολο το νομο, εξαρχης σκοπος μας ειναι η Κατοχη και η επεκτεση μας οσο γινεται στα τμηματα του διαμερισματος Οινιαδες απο το Δημο Ι.Π. Μεσολογγιου, (Νεοχώρι, Πεντάλοφο, Γουριά, Λεσίνι, Μάστρο)
Ας βοηθησω λοιπον καποιους να δουν την επισκεψιμοτητα μας σε ενα διαστήμα σχεδόν 5 μηνών με 305 δημοσιευσεις, (4-9-2013 ως 24-1-2014), και την εκτιμηση που τρεφει ο κοσμος για μια ενημερωση χωρις προσωπικο συμφερον:

Katochi News